• Isabelle Ringnes

    Co-founder & Chief Evangelist, Equality Check

    Isabelle Ringnes er med-grünnlegger av EqualityCheck.it, en tech-startup som benytter strukturell og kulturell data for å hjelpe virksomheter å forstå og forbedre mangfold og kultur på arbeidsplassen. Ved hjelp av transparens og data identifiserer de forbedringsområder i en mangfoldsmatrise og bistår med implementering av evidensbaserte løsninger for å redusere ulikhet.
    Hun er også grunderen av TENK, et teknologinettverk for kvinner med mål om å inspirere kvinner og jenter til å lene seg inn og forme fremtiden med teknologi. Isabelle er også en av grunnleggerne bak #Hunspanderer, en organisajon fokusert på likestilling ved å addressere ubevisst diskriminering og kjønnsstereotyper i arbeidslivet. Sammen med SOS Barnebyer har hun startet initiativet Digital Villages som har som formål å digitalisere barnebyer over hele verden. Hun har også vært deltaker ved det anerkjente Singularity University på NASA i Silicon Valley, der hun i dag er foreleser. Hun er 2 ganger blitt kåret til Inspiring Fifty women in tech og blitt utnevnt som 1 av 6 nordmenn blant de 100 mest innflytelsesrike menneskene i Nordic Tech. Isabelle er styremedlem i Dermanor, varameldem i Kreftforeningen og har produsert en av Norges mest populære teknologipodkaster Future Forecast. Hun har også gitt ut boken Hvem Spanderer om ubevisst diskriminering og kjønnsstereotypier. Isabelle holder jevnlig foredrag om teknologi og mangfold for næringslivsledere og politikere i Norge og internasjonalt. 
     

    • 13:10 - 13:30 Toget går nå, er du med?
      Et foredrag om mangfold: problemet, behovet og løsningen.

      Alle er enige om at mangfold er den riktige tingen å gjøre, men det er fortsatt en betydelig gruppe som setter spørsmålstegn ved hvorvidt mangfold er verdt å satse på som forretningsstrategi. I dette foredraget snakker Isabelle Ringnes om verdien av mangfold, hvorfor vi ikke har kommet lenger og hva vi må gjøre om vi skal lykkes i fremtiden.
       
      17:50 - 18:00 Wrap Up Dag 1:
Cookies policy