• Michael Brautsch

    Michael Brautsch er cand.theol. og sognepræst på Frederiksberg, samt en ofte benyttet foredragsholder blandt landets kommuner, offentlige institutioner og i store og små virksomheder rundt i hele landet. Mange vil kende ham som præsten fra 5 sæsoner i Tv-eksperimentet ”Gift ved første blik”, og han optræder flittigt på både TV2 og DR Tv og radio.
    Oprindeligt er han uddannet fra finanssektoren, læste filosofi og som præst har han både været sygehuspræst i psykiatrien samt udsendt feltpræst til Afghanistan. I dag er han formand for Udsatterådet på Frederiksberg, og arbejder især indenfor områderne arbejdsglæde og forandringprocesser, samt krisehåndtering.

    Speaker til følgende sessioner
    • 13:20 - 14:00 Hvordan kommunikerer du bedst muligt, når du står overfor mennesker i dyb krise og hvordan undgår du, at tage krisen på egne skuldre
      Hvis du skal kunne håndtere andre menneskernes kriser uden selv at blive ødelagt, skal du have styr på dit eget fundament. Det kræver tid og omtanke. Det er vigtigt at give sig selv en ro og en mulighed for fordybelse, for når forandringens vinde blæser om dig eller dine nærmeste, så må du kunne stole på, at dine værdier og dit overskud i livet kan holde til den store stygge ulvs pusten og prusten.
Cookies policy