• ABIGO Medical AB

    ABIGO Medical er en svensk life science virksomhed, der har fokus på at forbedre menneskers sundhed og velbefindende. ABIGO’s produkter sælges i mere end 65 lande. 

    Sorbact® reducerer mængden af mikroorganismer i sår på en sikker måde.

    Sorbact® forebygger og behandler sårinfektioner ved at reducere mængden af patogene mikroorganismer. Mikroorganismerne bindes til bandagen og fjernes, når denne skiftes. 
    Sorbact® fremmer sårhelingsprocessen ved at reducere mængden af mikroorganismer uden at afgive aktive stoffer til såret.

    Fremmer sårheling Forhøjede niveauer af mikroorganismer medfører infektionsrisiko og forsinket sårheling. Sorbact® reducerer mængden af mikroorganismer på en sikker måde og forbedrer dermed forudsætningerne for sårheling. Binder både almindeligt forekommende mikroorganismer og multiresistente bakterier Almindelige mikroorganismer i sår som f.eks. Staphylococcus aureus, Streptococcus species, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa og Candida albicans, bindes til den unikke Sorbact®-overflade. Sorbact® binder også MRSA (meticillin-resistent Staphylococcus aureus). 

    Sorbact® til alle typer sår – i alle stadier.

    Der findes Sorbact® bandager til mange forskellige typer af sår. Eftersom Sorbact® bandager ikke afgiver aktive stoffer til såret, kan de anvendes lige fra begyndelsen til alle dyr for at forhindre sårinfektion. Bandagerne kan også anvendes til at reducere mængden af mikroorganismer i allerede inficerede sår.

Cookies policy