• VETiSearch

    VETiSearch er Danmarks største online søgedatabase for veterinærmedicin og må derfor ikke mangle, hvis du arbejder i en moderne, specialiseret praksis. Hvis et veterinærmedicinsk produkt er godkendt i Danmark, kan du være sikker på, at det findes på VETiSearch. VETiSearch opdateres dagligt med information fra offentlige databaser hos EMA og Lægemiddelstyrelsen. Du vil som dyrlæge altid være opdateret med den nyeste information om alle godkendte produkter.
    Men VETiSearch er meget mere end en vidensdatabase – det er også et administrativt, digitalt værktøj, der kan effektivisere administrative opgaver som receptudskrivelse, lageroptælling og medicinbestilling - så du kan spare tid i hverdagen. 

    VETiSearch lancerede sin GRATIS service i efteråret 2020 og benyttes allerede af over 830 danske dyrlæger i over 250 danske klinikker. VETiSearch bruges på tværs af faggrupper indenfor branchen, om du arbejder med familiedyr, heste eller besætningssundhed for fjerkræ, svin og kvæg. 

    Har du endnu ikke fået VETiSearch på din klinik, eller har du spørgsmål til VETiSearch? Så besøg vores messestand på DDDs årsmøde 2021. Vi glæder os til at se dig!

    VETiSearch – UDVIKLET AF DYRLÆGER TIL DYRLÆGER

Cookies policy