• Orion Pharma Animal Health

    Orion Pharma Animal Health er en finsk farmaceutisk virksomhed, som udvikler, producerer og markedsfører lægemidler og farmaceutiske indholdsstoffer til både mennesker og dyr på det globale marked. Orion har på denne måde medvirket til global "well-being" i over 100 år.
     
    Orion er udbyder af veterinære lægemidler til kæledyr og produktionsdyr i Norden. Produktporteføljen indeholder både egne og generiske lægemidler samt originale produkter fra samarbejdspartnere. Flere af disse samarbejdspartnere sælger Orions produkter udenfor Norden.
     
    Dexdomitor®, Domosedan® vet., Antisedan® vet. og Sileo® er de mest kendte af de produkter, som kommer fra Orions egen forskning. Orions nyeste produkt Clevor® er en øjendråbe registreret til induktion af opkastning hos hunde.
     
    Domosedan® vet anvendes til sedation af stordyr, primært heste, i forbindelse med undersøgelse og mindre indgreb. Dexdomitor har for nyligt afløst Domitor® vet. til sedation og analgesi hos smådyr, og Antisedan® vet. ophæver hurtigt og sikkert virkningen af de 2 produkter. 

    Hos Orion kan vi ligeledes hjælpe dig med produkter til produktionsdyrene. Vi distribuerer f.eks. Oxytobel, Calcibel og Euthoxin. Kræves der antibiotikabehandling til produktionsdyr køer, får og svin, har vi Tulinovet der indeholder tulathromycin.
     
    ”Aptus” er navnet på vores serie af tilskudsfoder og plejeprodukter, som skal komplementere vores receptpligtige produkter. Serien indeholder mere end 20 produkter.

Cookies policy