• Axel Madsen Health Care

    Axel Madsen Health Care er en dansk familievirksomhed, der blev stiftet i 1909. Vi har igennem årene arbejdet målrettet, for at sikre de bedste og mest tidssvarende produkter til den danske sundhedssektor og veterinærmarkedet. Vi betjener fortrinsvis det veterinære marked via vores samarbejdspartnere. 
    Vi har ikke kun én, men flere leverandører med hvert deres speciale. Det giver et unikt sortiment, som vi kombinerer med kompetent rådgivning. 
    På Den Danske Dyrlægeforenings årsmøde 2021 vil I kunne opleve vores medicinske honning, vores kundetilpassede operationssæt og vores meget unikke debrideringsprodukter til alle typer sår. På vores stand vil I møde vores to produktspecialister Dorte Mehl og Kasandra Baumann. 
    Med vores mere end 100 års erfaring, er det vigtigt, at vi løbende er ajour med den nyeste viden inden for kompression, sårheling og operation – og denne viden giver vi gerne videre. Det er en del af den service og sparring, vi altid er klar til at give dig som kunde og som vi aldrig går på kompromis med.

Cookies policy