• VINGMED A/S

    Vingmed A/S er en distributionsvirksomhed der leverer højteknologisk medicinsk udstyr til den danske sundhedssektor. 

    Vi har eksisteret siden 1991 og er en del af Vingmed Group der ligger i Norge og blev stiftet tilbage i 1968. 

    Sammen med vores tre søsterselskaber Vingmed i Norge, Sverige og Finland udgør vi én af Nordens største salgsorganisationer inden for avanceret medicinsk udstyr og sterilartikler. I dag tæller organisationen over 180 medarbejdere, hvilket betyder, at vi, som virksomhed, har et stort vidensnetværk at trække på, på tværs af organisationen.

    I mere end 25 år har Vingmed været forhandler af patientmonitorer, hvoraf det de sidste to år har været monitorer fra GE Healthcare. Vores løsninger fra GE spænder over bærbare og trådløse patientmonitorer til enkelte målinger eller kontinuerlig overvågning af patienter. Vores GE-monitorer vil også dække ethvert monitoreringsbehov i en veterinær praksis.

    Vingmed råder over egen service- og supportafdeling i Birkerød. Herfra arbejder 6 dedikerede serviceteknikere og 7 salgs- og produktspecialister på at give vores kunder den bedste supportoplevelse. Installationer og reparationer udføres altid af kompetente teknikere, der gennem en tæt dialog med dyrlæger og veterinærsygeplejersker tilpasser deres besøg efter klinikkens arbejdsgange og rutiner.

    Det er desuden vores målsætning altid at sikre en grundig og fyldestgørende introduktion og undervisning af produkterne.

Cookies policy