• Jysk IT – ipnordic

    Jysk IT
    Jysk IT har specialiseret sig i IT-løsninger til dyrlæger. Med over 50 IT-specialister kan vi sørge for, at I får den rette hjælp – om det er inden for IT-udstyr, IT-service, IT-support eller IT-sikkerhed, så står vi altid klar til at hjælpe jer. 

    Når vi leverer til klinikken, slipper vi aldrig en opgave, før det hele virker! Vi leverer altid produkter af høj kvalitet til jyske priser og sætter en ære i at kunne rykke akut ud til hasteopgaver, så vores kunder oplever mindst mulig nedetid og tryghed ved deres IT-løsning. 

    Med Jysk IT har I jeres helt egen IT-afdeling. 

    ipnordic
    Gør hverdagen på din dyreklinik nemmere med skræddersyet telefoni fra ipnordic. 
    ipnordic’s telefoniløsninger gør betjeningen af klienter effektiv uden at gå på kompromis med den gode service. Vi har specialiseret os i løsninger til jeres hverdag og har stor erfaring fra en lang række danske dyreklinikker. Vi er også klar til at hjælpe med lige netop de behov, I måtte have i klinikken.

    Vi leverer markedets mest fleksible, individuelle løsninger med både fastnet- og mobiltelefoni, internet, software og hardware. Vi yder 24/7 support, tager altid telefonen inden 15 sek. – og har ingen binding.

Cookies policy