• DuMed A/S

    På DuMed A/S stand kan du møde: 
    Thomas Kreutzfeldt, CEO og Mette Riise, Markedschef for veterinærer.

    Vi vil tale om:
    Vores nyeste Agfa DURA-Line CsI DR direkte røntgen detektor som er støv- og vandtæt, kan tabes fra en meters højde og har den længste batterilevetid på markedet (15 timer). Specielt udviklet til veterinær praksis såvel mobilt som stationært.
    Vi vil nyde at vise dig AGFA´s patenterede MUSICA billedbehandlings-program som giver dig markedets bedste billedkvalitet og reducerer din dosis af stråler med helt op til 60%.
    Og er du træt af at løfte tunge hunde op på røntgen lejet? Så hør om vores hæve-sænke røntgenborde.
    Du kan tilmed høre mere om vores highend Dental røntgen, som Dyrlæge Peter Strøm, Specialist i tand- og kæbesygdomme hos dyr har valgt som røntgen kilde til det helt nye SPECIALISTDYREHOSPITALET.
    Derudover kan du naturligvis høre mere om alle vores andre produkter og services inden for diagnostik til den professionelle dyreklinik.
    DuMed A/S blev grundlagt i 1994 og er i dag en toneangivende rådgiver i Norden indenfor den billeddiagnostiske branche med fokus på salg og service af kvalitetsudstyr og tilbehør inden for røntgen, ultralyd og diagnostiske løsninger.
    Vore kunder er røntgenafdelinger, operationsafdelinger, kiropraktorer, fysioterapeuter og dyrlæger i Norden, som vi servicerer fra vores kontor og lager i hhv. Kolding og Stockholm. I det daglige tager vi vores vision om at ville være den foretrukne partner på røntgen alvorligt. Vi arbejder i henhold til certificerede normer, og er en særdeles stabil og pålidelig samarbejdspartner med mange gode referencer.

Cookies policy