• Meldgaard Pet A/S

    Meldgaard Pet A/S ønsker at være den foretrukne leverandør af produkter og ydelser, som giver kæledyrsejeren værdiskabende og kvalitetsrige oplevelser med deres dyr.

    Meldgaard Pet blev etableret i 1999 med baggrund i en stor passion og interesse for kæledyr. Meldgaard Pet er en solid og økonomisk velfunderet familievirksomhed, som har været igennem en rivende udvikling og kan i dag præsentere et bredt sortiment bestående af over 5000 varer, som dækker stort set alt til kæledyr, både i foder, biprodukter og udstyr.

    Meldgaard Pet har et godt samarbejde med flere leverandører, hvilket har resulteret i et spændende udvalg af kvalitetsprodukter, der i dag bl.a. omfatter vores egen naturserie inden for foder til hunde, katte og fjerkræ samt hele Versele-Lagas foderprogram, herunder Cavalor, Prestige Premium, Orlux og Mariman. Dertil kommer mærker som Hunter, Karlie, Moderna, BeOneBreed, Kurgo og mange flere.

    Vi kan levere varer indenfor 48 timer – uanset om det er til Jylland, Fyn eller Sjælland.

    Kig forbi Meldgaard Pets stand og få en snak med salgskonsulent Gitte Madsen (Sjælland – Fyn) eller Kim Møller Skipper (Jylland – Fyn).

Cookies policy