• Christian Kolthoff

    praQtice aps

    Christian Kolthoff er dyrlæge og medejer af tre klinikker i hhv. DK og Norge. Han er internationalt certificeret facilitator og har en Executive MBA i forandringsledelse. I 2018 gennemførte Christian en opfattende trivselsundersøgelse af 40 tandlægeklinikker og afholdt flere workshops om emnet. Siden 1999 har Christian rådgivet mere end 100 klinikker og Christian bruger i dag hovedparten af sin tid på at eksperimentere med, hvordan vi i fællesskab kan udvikle det gode liv i praksis. Personligt har Christian stort fokus på at skabe en god tilværelse med tid til familie, kitesurfing, outdoorliv og masser af spændende arbejdsopgaver.
     

    • 09:50 - 10:30 Trivsel, arbejdsglæde og det gode liv i praksis

      December 2019 skyder DA en omfattende undersøgelse af trivsel og arbejdsglæde i dyrlægepraksis i gang. En væsentlig aktør i udarbejdelsen er Christian Kolthoff, der gennem mange år har arbejdet med ”det gode liv i praksis”. Christian vil i dette indlæg komme ind på følgende emner:

      • Arbejdsglæde og trivsel – hvad er det egentlig for en størrelse. Hvad siger teorien og hvad mener vi ude i praksis.
      • Arbejdsglæde i et helhedsperspektiv. Hvordan hænger arbejdsglæden sammen med andre discipliner så som valg af forretningsmodel, faglighed, effektivitet, prissætning mv.
      • Erfaringer fra andre brancher. Christian har stået bag en stor undersøgelse i tandlægeverdenen og fortæller om de væsentligste fund, der direkte kan overføres til din hverdag og din praksis.
      • Hvordan kommer vi til at måle og hvordan kan du bruge målingerne til at skabe positive forandringer i din egen klinik – både som medarbejder og som klinikejer?
      • Hvad kan du gøre, når du kommer hjem?
Cookies policy