• Claus Adam Jarløv

    CEO, MA (Engl./psych), GlobalDenmark

    Claus Adam Jarløv (1954)
    cand.mag. i engelsk og psykologi
    Direktør for GlobalDenmark A/S, der er specialister i tværkulturel kommunikation, præsentation og forhandling. GlobalDenmark er bl.a. fast leverandør af ph.d.-kurser i videnskabelig kommunikation for Science, Københavns Universitet. Claus har over de seneste 30 år givet workshops og foredrag om kommunikation på tværs af fag, kulturer og sprog. Han arbejder desuden som coach for forskere, erhvervsledere og politikere med særligt fokus på personlig gennemslagskraft og ledelse.

    Forskning og kommunikation: fra tunnelsyn til udsyn
    Foredraget giver konkrete bud på hvordan man som specialist kommer igennem med et budskab overfor forskellige målgrupper: forskere, myndigheder og privatpersoner. Hvordan kan vi sandsynliggøre at vi bliver forstået? Hvordan sikrer vi vores eget velbefindende når vi taler til større grupper eller skeptiske enkeltpersoner? 

    • 15:30 - 16:10 Forskning og kommunikation: Fra tunnelsyn til udsyn
      Claus' oplæg kommer til at handle om kommunikation som både et værktøj og en kultur. Vi kan bruge kommunikation som værktøj til at opnå vores mål; at blive forstået, at slå igennem, at forhandle vores ønsker. Men kommunikation er meget mere end et værktøj. Det er også en kultur. På godt og ondt.

      Er vi et fællesskab eller konkurrenter? Det spørgsmål afhænger blandt andet af hvordan vi kommunikerer. At blive tryg ved sin kommunikation er derfor en del af det at blive tryg ved sin egen rolle - det være sig på arbejdspladsen eller i videnssamfundet generelt. Derfor er kommunikation platformen, som vi udlever hele vores arbejdsliv på - uanset hvilket fagområde vi er dyrlæger indenfor. Oplægget inviterer derfor alle faggrupper til et spændende og udfordrende oplæg om, hvordan kommunikation kan blive et hjælpemiddel i stedet for en hindring i vores arbejdsliv.
Cookies policy