• Sacha Lucassen

    Jurist

    Sacha arbejder som juridisk konsulent og rådgiver indenfor dyrelovgivning. Derudover er hun formand og grundlægger af Center for Dyrs Forsvar, et videncenter, der samler ekspertise til forbedring af dyrs vilkår.

    Sacha er kvalificeret jurist ved Københavns Universitet og har en specialiseret kandidatgrad i dyrelovgivning fra universitet Autónoma de Barcelona. Hun har udgivet adskillige artikler om en række emner indenfor dyr og har talt om disse emner på nationale og internationale konferencer.

    Hun er også arrangør og underviser for det første sommerprogram i dyreret i Europa og første dyreretskursus i Danmark. Dette foregår på Aarhus Universitet og kurset udbydes også ved Københavns Universitet til næste år.

    Tidligere har Sacha arbejdet som videnskabelig assistent i sektionen for dyrevelfærd og sygdomskontrol ved Københavns Universitet. I flere år har hun arbejdet særligt med lovgivning indenfor dyretransportområdet i Fødevarestyrelsen.  
     

    • 09:00 - 09:40 Aktuelle udfordringer med grundlaget for vurdering af produktionsdyrs transportegnethed
      Med udgangspunkt i den nyeste forskning på området samt den underliggende jura søger vi at lægge op til debat og refleksion omkring begrebet transportegnethed hos produktionsdyr.
Cookies policy