• Frida Moberg

    ECVIM-CA Resident, KU SUND

    Jeg er 35 år og er født og opvokset i Göteborg, Sverige. Jeg er uddannet dyrlæge her i Købehavn og blev færdig i januar 2011. Jeg arbejdede her efter på et større smådyrs dyrehospital i Sverige (Hallands Djursjukhus i Slöinge) fra marts 2011-oktober 2016. Under denne periode arbejdede jeg med både intern medicin, bløddelskirurgi, tandbehandling, øjensygdomme, dermatologi og akutmedicin. 

    Mit store interesse har altid været intern medicin og drømmen har længe været at få muligheden at lave en residency i intern medicin, dog helst uden at skulle flytte alt for langt væk fra familie og kæreste. Jeg startede min residency her i København den 1. november 2016 og regner med at være færdig i november 2020 for så at kunne gå til den endelige eksamen i marts 2021.
    Indenfor intern medicin er mine hovedinteresser gastrointestinale lidelser, nefrologi og endokrinologi.

    I min fritid går jeg helst tur med og hygger sammen med min hund Smilla og min kæreste, går ud og spiser godt på restaurant eller tager til vores sommerhus i Sverige.
     

    • 09:00 - 09:40 Akut hemorragisk diarré syndrom - hvordan skal vi behandle?
      Hvordan skal vi behandle hunde med akut hemorragisk diarré syndrom (AHDS) under indlæggelse på hospitalet/i hjemmet? Hvilke hunde med AHDS bør behandles med antibiotika og hvilke kan behandles med understøttende terapi alene?
Cookies policy