• Henrik Dresbøll

    Foredragsholder og adfærdsdesigner, Henrik Dresbøll

    Henrik Dresbøll er en efterspurgt foredragsholder, som altid flytter, motiverer, engagerer og giver sine tilhørere lyst til selv at overføre ideer, teorier og inspiration til egen praksis og hverdag.

    Henrik Dresbøll var medgrundlægger af det først bureau for adfærdsdesign i Danmark, så han har været med fra starten i forhold til at arbejde strategisk med adfærd, vanebrud og adfærdskampagner.

    Henrik Dresbøll er uddannet cand. mag i kognitiv semiotik og har arbejdet med kommunikation, læring og adfærdsændring gennem mere end 15 år. Hans fokus ligger på, hvordan vi med afsæt i den menneskelige faktor kan forme og fremme den ønskede adfærd. 

    • 14:10 - 14:50 Hvordan får du succes med din rådgivning? Bryd med vanerne og bliv bedre til at gøre beslutninger og handlinger mere præcise og effektive 1
      Om den forunderunderlige adfærd og det forudsigeligt irrationelle menneske
      Foredraget fører os ind i adfærdens forunderlige verden af vaner, rutiner, beslutninger, vurderinger og automatbeslutninger, ubevidste og bevidste mønstre, motiver og lyster.

      Foredraget stiller skarpt på, hvordan vores begrænsede psykologi og biologi ofte fører os på afveje, så vi bliver trætte, fejler og motiveres af vores naturlige tilbøjelighed til at skyde genvej. Hvordan kan adfærd designes, så den påvirker andre til en ændret adfærd? Hvilke designtricks kan med fordel benyttes?

      Foredraget giver en nem og konkret tilgang til at arbejde med at forandre adfærd i hverdagen uden brug af pisk, gulerod eller løftede pegefingre.
      15:30 - 16:10 Hvordan får du succes med din rådgivning? Bryd med vanerne og bliv bedre til at gøre beslutninger og handlinger mere præcise og effektive 2
Cookies policy