Tilmelding

Dagsbilletter
Billetter til fagkongressens enkelte dage vil blive sat til salg den 17. januar 2022.

Din tilmelding
Har du spørgsmål eller ændringer til din tilmelding, er du velkommen til at sende en mail til Odense Congress Center: saha@ose.dk
Det samme gælder i forbindelse med tilkøb til en eksisterende ordre (fx. overnatning, transport eller fest), fakturering, m.m. 

Hvis du ønsker at ændre dine personlige oplysninger efter tilmelding, kan dette gøres ved at logge ind på "Min profil". Benyt blot den samme e-mail, som du har angivet i forbindelse med dit køb af billet.  

Købsbetingelser
I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af konferencedeltagelse ikke omfattet af fortrydelsesretten. Henvendelser vedr. refusion kan ske via mail til saha@ose.dk senest 21 dage før arrangementets start. Udeladt betaling kan aldrig gælde som afmelding af deltagelse. Billetten leveres med bekræftelsesmailen digital. Bemærk at billetten er personlig.

Såfremt et myndighedspåbud grundet covid-19 indebærer, at fagkongressen ikke kan gennemføres som planlagt, vil ens køb gælde til en ny dato for arrangementet. Er deltagelse ikke mulig for fagkongressens nye dato, refunderes købet.


Betaling via EAN
Ved betaling via EAN fremsendes faktura indenfor 8 dage efter tilmelding, med en betalingsfrist på 8 dage.


_____________________________________________

FAQ

 • Tilmelding af flere deltagere ad gangen
  Du kan nemt lave en samlet tilmelding for flere personer på én og samme gang. Muligheden dukker automatisk op, efter du har tilmeldt den første person. Er de fysioterapeuter, skal du blot huske at tilføje deres medlemsnummer hos Danske Fysioterapeuter, for at få billetten til særpris. For andre faggrupper skal tilføjes CPR-nummer.

   
 • Opdelt betaling - selvbetalt festmiddag
  Du har mulighed for at dele din betaling op, hvis eksempelvis din arbejdsplads gerne vil betale for din billet til fagkongressen, men du selv skal betale til festen. Sørg blot for at købe din billet til fagkongressen m.m. først og opgiv fx EAN-nummer til din arbejdsgiver i forbindelse med betaling. Herefter kan du kontakte saha@ose.dk for at tilkøbe festmiddagen og selv betale for denne. Send blot mailen sammen med dit ordrenummer, så vil du modtage yderligere info vedr. betaling.

   
 • Covid-19
  Danmark oplever lige nu en øget smitte med covid-19. Det vækker naturligvis bekymring hos alle – og har bl.a. betydet, at regeringen endnu engang har måtte indføre restriktioner. Danske Fysioterapeuter og Odense Congress Center følger nøje myndighedernes anbefalinger vedr. covid-19 i relation til afvikling af fagkongressen. Læs mere her.
Cookies policy