• Secma


  Ultralydsscanning af bevægeapparatet
  Kig forbi stand 4028 og prøv at ultralydsscanne. Vi guider dig gennem processen, imens vi tager et kig på sener, led og muskler. Alle kan lære at ultralydsscanne.

  Hvordan virker shockwave og laserterapi
  Vi gennemgår teorien bag de 2 effektive behandlingsteknologier, hvordan udstyret bruges optimalt samt tager en snak om de mange behandlingsmuligheder, det giver. Du prøver hvordan behandlingen udføres som behandler, og hvordan behandlingen opleves som patient.

  Secma er en 100% danskejet virksomhed, som eksklusivt repræsenterer en række af verdens førende producenter af behandlingsteknologier til sundhedssektoren i både Danmark, Sverige, Norge og Holland. Vi udvælger og fører udelukkende produkter, som er klinisk godkendte, brugervenlige og af højeste kvalitet.

  Hos os finder du det ypperste inden for disse behandlingsteknologier og diagnostik:
   
  Vi sætter en ære i at levere værdiskabende rådgivning til vores kunder, for at opnå et professionelt og langvarigt samarbejde.

  Du kan altid booke en gratis og uforpligtende demo af vores behandlingsudstyr - kontakt os her så finder vi en dag og tid, der passer ind i din og klinikkens hverdag.
   

  Documents

 • Flyer TP Tool til Triggerpunkter.pdf

  Download

  368.7 KB 16.03.2022

 • Flyer_R-SW Transmitteroversigt.pdf

  Download

  1 MB 16.03.2022

 • Konceptfolder ESWT_Laser_Ultralyd_web.pdf

  Download

  866.7 KB 16.03.2022

Cookies policy