• Sigbjørn Groven

  Futurehome

  Write about yourself...

  • 13:30 - 13:50 Juryen presenterer de nominerte til CityGlød 2022
   Statutter:Cityglød er en pris som gis ut til unge og lovende talenter i eiendomsbransjen som er under 40 år. De har vist engasjement og innovasjonsevne innen eiendomsfagene samt bidratt til verdiskapning i bransjen.

   De nominerte er:

   Magnus Meisal
   Magnus Meisal har skapt et av Stavangers mest vellykket coworking lokaler på det som kanskje var Forus mest krevende eiendom. FOMO er en suksesshistorie med fullt utleide lokaler på Forus, et prosjekt som i utgangspunktet få hadde tro på. Noe av grunnen til at de har lykkes, er totalbilde med spisesteder, møteplasser, fleksible konsepter og digitale løsninger for leietakerne. Guttene bak konseptet har skapt FOMO på Forus, folk har rett og slett Fear of missing out. De har prioritert trivsel høyt. Lokalene er fargerike og bærekraftig der mange av materialene er gjenbruk.

   Helene Olsen-Beck
   Helene Olsen-Beck er salgs- og markedssjef i K2 Bolig. Hun har vært med på å bygge opp K2 Bolig fra en liten aktør, til å bli en av de største eiendomsutviklerne i regionen. Helene har god markedskompetanse og god oversikt over hva som skal til for å skape gode prosjekter, og hun er involvert i flere store utbygginger. Både knutepunktutvikling, infill prosjekter, ombygging og bydelsutvikling. Hun er imøtekommende og veldig dedikert når hun påtar seg en oppgave
   Hun er også aktiv engasjert i Næringsforeningen sin ressursgruppe for bygg og anlegg hvor hun har vært med siden 2018. I tillegg er Helene med og påvirker lokalmiljøet på Madla, som står foran en stor by- og bostedsutvikling gjennom sitt styreverv i Coop Madla Handelslag.

   Vetle Bringsjord
   Vetle Bringsjord er daglig leder for Heime Proptech, og leder arbeidet med å skape det beste nabolaget!
   Heime dyrker et godt bomiljø og høy trivsel gjennom naturlige møteplasser, enkle ordninger for deling og en egen brukervennlig kommunikasjons-app for beboerne. Slik skaper de mer attraktive boligprosjekt og økt livskvalitet for menneskene som flytter inn.
   Vetle har aktivt ledet selskapet for at Heime Proptech på 18 måneder etablert seg i hele Norge, og fått med seg mange store eiendomsutviklere til å ha sosial bærekraft i fokus. En av Stavanger regionens suksesshistorier.
    
Cookies policy