3. nov. 2022

Radisson Blu Atlantic Hotel

Olav V'S Gate 3, 4002 Stavanger

Del på sosiale medier

Share
Tweet
Share
Pin it
Share
Email

Citykonferansen inviterer nok en gang etablerte eiendomsaktører fra hele regionen til en fagdag hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling. Her samler vi de beste foredragsholderne, presenterer spennende prosjekter innen by – og eiendomsutvikling for bransjen i Rogaland, og legger til rette for relasjonsbygging på tvers av nettverk.

Vi rigger scenen til CityTalk; - dette er et konsept med en uformell stil, der du møter spennende paneldeltakere som gjennom samtaler byr på et dypdykk. Etter fagprogrammet inviterer vi til festmiddag med prisutdeling, god mat og drikke og musikalsk underholdning.

CityGlød for Rogaland vil bli kåret under konferansen! Send gjerne inn nominasjoner til juryen på konferanse@estatemedia.no
Statutter:Cityglød er en pris som gis ut til unge og lovende talenter i eiendomsbransjen som er under 40 år. De har vist engasjement og innovasjonsevne innen eiendomsfagene samt bidratt til verdiskapning i bransjen


Konferansen arrangeres i samarbeid med:
Norsk Eiendom, Smedvig Eiendom, Sparebank 1 SR-Bank, Eiendomsmegler 1 Næringseiendom, Base Property og Stavanger Sentrum.
 

09:30 - 10:00
Kaffe & Registrering
10:00 - 10:05
Velkommen til Citykonferansen
Årets konferanse ledes av Maren Eide Søberg (Haver) og Stein Ove Ødegård (Estate Media)
10:05 - 10:10
Åpningsinnlegg Norsk Eiendom
10:10 - 10:30
UKRAINA, RUSSLAND OG EUROPA – Konsekvenser og perspektiver. Hva skjer, hvor går vi?
Diplomat og tidligere ambassadør i Russland og Ukraina gjester Citykonferansen. Han gir oss sine perspektiver på konflikten og den pågående krigen, samt konsekvenser for resten av Europa. 
10:30 - 10:50
Hard eller myk landing i økonomien - og vil økt rente knekke eiendomsmarkedet?
10:50 - 11:10
Urolig tider i verden og Norge – hva er status for markedet i Stavanger regionen for næringseiendom ?
11:10 - 11:40
PAUSE
11:40 - 12:00
Høydeskrekk er dårlig nytt for miljøet
Jon-Erik Lunøe (stolt knutepunktutvikler og administrerende direktør Bane NOR Eiendom) mener at altfor mange har høydeskrekk og at det er dårlige nyheter for miljøet. Han forteller hvorfor det er grønn politikk å legge på en etasje eller to her og der når nye bygg skal reise seg ved kollektivknutepunkt. Han bruker eksempler både fra Bane NOR Eiendoms utvikling i Barcode, men også på mindre steder der han mener høydeskrekken ofte er størst.
 
12:00 - 12:40
CityTalk: By – og næringsutvikling hånd i hånd, eller?
Paneldiskusjon med inviterte deltakere.

Samtalen ledes av Maren Eide Søberg.
12:40 - 13:30
LUNSJ
13:30 - 13:50
Juryen presenterer de nominerte til CityGlød 2022
Statutter:Cityglød er en pris som gis ut til unge og lovende talenter i eiendomsbransjen som er under 40 år. De har vist engasjement og innovasjonsevne innen eiendomsfagene samt bidratt til verdiskapning i bransjen.

De nominerte er:

Magnus Meisal
Magnus Meisal har skapt et av Stavangers mest vellykket coworking lokaler på det som kanskje var Forus mest krevende eiendom. FOMO er en suksesshistorie med fullt utleide lokaler på Forus, et prosjekt som i utgangspunktet få hadde tro på. Noe av grunnen til at de har lykkes, er totalbilde med spisesteder, møteplasser, fleksible konsepter og digitale løsninger for leietakerne. Guttene bak konseptet har skapt FOMO på Forus, folk har rett og slett Fear of missing out. De har prioritert trivsel høyt. Lokalene er fargerike og bærekraftig der mange av materialene er gjenbruk.

Helene Olsen-Beck
Helene Olsen-Beck er salgs- og markedssjef i K2 Bolig. Hun har vært med på å bygge opp K2 Bolig fra en liten aktør, til å bli en av de største eiendomsutviklerne i regionen. Helene har god markedskompetanse og god oversikt over hva som skal til for å skape gode prosjekter, og hun er involvert i flere store utbygginger. Både knutepunktutvikling, infill prosjekter, ombygging og bydelsutvikling. Hun er imøtekommende og veldig dedikert når hun påtar seg en oppgave
Hun er også aktiv engasjert i Næringsforeningen sin ressursgruppe for bygg og anlegg hvor hun har vært med siden 2018. I tillegg er Helene med og påvirker lokalmiljøet på Madla, som står foran en stor by- og bostedsutvikling gjennom sitt styreverv i Coop Madla Handelslag.

Vetle Bringsjord
Vetle Bringsjord er daglig leder for Heime Proptech, og leder arbeidet med å skape det beste nabolaget!
Heime dyrker et godt bomiljø og høy trivsel gjennom naturlige møteplasser, enkle ordninger for deling og en egen brukervennlig kommunikasjons-app for beboerne. Slik skaper de mer attraktive boligprosjekt og økt livskvalitet for menneskene som flytter inn.
Vetle har aktivt ledet selskapet for at Heime Proptech på 18 måneder etablert seg i hele Norge, og fått med seg mange store eiendomsutviklere til å ha sosial bærekraft i fokus. En av Stavanger regionens suksesshistorier.
 
13:50 - 14:10
Innovasjon. Tenke det, ville det, gjøre det... Innoasis!
Heather Bergsland fra Veni kommer for å fortelle om dette bærekraftige transformasjonsprosjektet i sentrum, en oase for inspirasjon, interaksjon og innovasjon.
 
14:10 - 15:00
CityTalk; PropTech; den nye oljen.
Vil ny teknologi redde oss ut av bærekraftsknipa?

Panel med inviterte deltakere.
15:00 - 15:30
PAUSE
15:30 - 16:00
Smart Building Assistant - Sesong 1, Episode 1
Norges fremste selverklærte smartbygg-ekspert tar oss med på en reise inn i leietakernes behov og forventninger til smarte tjenester i byggene de jobber i.
 
16:00 - 16:30
Rosablogger løser energikrisen med kjernekraft
Kjernekraft er den største kilden vi har til utslippsfri energi, men har siden Tsjernobylulykken i 1986 hatt et dårlig rykte. I dette foredraget gir Sunniva en innføring i hva kjernekraft er, om stråling er så farlig som mange skal ha det til, og ikke minst hva som er best av vindmøller eller kjernekraft.
 
16:30 - 18:00
Drinks med 4Service
18:00 - 22:00
Festmiddag med underholdning og kåring av årets CityGlød

Samarbeidspartnere

Bilder fra 2018

Cookies policy