• Britt Kornum

    Interiørarkitekt MNAL / Partner, ZINK

    • 13:30 - 14:30 Speed talk
      Vi viser frem et utvalg selskaper som tenker nytt og utvikler nye konsepter til byene våre.  Og alle med brukerne i fokus!

      Strategisk design i stedsutvikling — making shit happen
      Alt rundt oss endrer seg raskere enn noensinne. Det krever nye tilnærminger, arbeidsmetoder og en hel del fleksibilitet når vi former byene vi skal leve i. Det er menneskene som bruker byen, og vi mennesker endrer oss ikke fullt så raskt som teknologien tillater. Vi er sosiale vanedyr med behov for å føle tilhørighet, glede og trygghet — der vi lever, leker og bor. Stedsutviklere må ha ambisjoner om å skape levedyktige løsninger som treffer, minimere risiko ved å teste underveis og skape noe som er ekte og genuint. Hvordan kan vi bruke designprinsipper til å skape gode steder å være?
      Emergence Projects

      Merverdi i eiendomsprosjekter gjennom fokus på sosial bærekraft

      Hva er sosial bærekraft og hva betyr det for eiendomsbransjen? I Oslo står det i kommuneplan at byen skal være en mer varmere og inkluderende sted å være. Kan en målrettet fokus på sosial bærekraft bidrar til å oppnå dette og være lønnsomt samtidig? Vi ser et økende antall av sosiale entreprenører i hele verden og ikke minst her i Norge. I tillegg ser vi endringer i flere markeder som skaper usikkerhet når det gjelder investering i eiendom og eiendomsprosjekter. Hvilke muligheter har de trendene til å skape lønnsomme prosjekter som bidrar til et bedre samfunn?
      Bevisste

      Mere kaffe?
      Britt Kornum forteller hvorfor en kaffebar alene ikke skaper levende møteplasser på bakkeplan
      ZINK

      Sosiale møteplasser for alle
      Jan Christian Vestre er daglig leder i familiebedriften Vestre, en av Europas mest fremgangsrike produsenter av bymøbler. Selskapet har all sin produksjon i Skandinavia, basert på fornybar energi og kortreise og miljøvennlige materialer. Jan Christian er opptatt av at næringslivet må bidra til å realisere FNs bærekraftsmål, og at Norge har alle forutsetninger for å bli en grønn industristormakt
      Vestre

      Food & The City
      The growth of restaurants is a direct result of city urbanization. As technology continues to capture data from all aspects of our lives, Food & Beverage operators are learning to utilize digital channels and tools to capture customer demands and deliver modern conveniences via on-demand services. WeOrder will share what these modern conveniences are in an urban setting, with specific focus on highlighting market trends in Oslo and beyond.
      Weorder


       
Cookies policy