• Lilja Maria Hansen Guthu

  CEO // Co-funder, Knips

  • 15:40 - 16:00 PropTECH
   #1 PITCH - PROPELY: Propely er samhandlingsplattformen som er eiendomsforvalterens daglige arbeidsverktøy, og som gir selve pulsen på eiendommene. Det inkluderer effektivisering av oppgaveflyt, samhandling mellom leietakere, forvaltere og leverandører, full compliance, samt kraftfulle analyse- og automatiserings-verktøy. Der Propely selv ikke er best, samarbeider vi med andre proptech-partnere for å kunne tilby gode helhetlige løsninger for eiendomsbesitter- og forvalter.
   - Steinar Seim


   #2 PITCH - UNIFRACTAL: Unifractal er et verktøy for å lage og dele enkle brukerveiledninger til beboere og leietakere.  Appen lar deg peke mobilkameraet på hvilken som helst gjenstand og umiddelbart få tilgangen til kunnskapen du trenger via visuelt søk.  Med appen kan du enkelt knytte læring til alle ting i bolig og fellesareal - i tillegg til viktige rutiner og informasjon fra forvalter, drift eller styre.  Løsningen brukes i dag blant annet i studentboliger for å gi mer effektiv brukerstøtte og redusere henvendelser til drift.
   - Aksel Grunnvåg og Johannes Merok

   #3 PITCH - KNIPS: Knips lar utbyggere og meglere kommunisere med interessenter gjennom en nyhetsfeed, som engasjerer mer, øker salget og gir unik innsikt i interessent-basen ved å nyttiggjøre seg av all dataen som skapes. Selskapet har flere av Nord-Norges største aktører på kundelisten og har mottatt investering fra blant andre Schibsted.
   - Lilja Maria Hansen Guthu

    
   16:00 - 16:30 CityTalk; Kan teknologi redde oss ut av bærekraftsknipa?
   Panel med inviterte deltakere. Ledes av Vidar Fiskum, Norsk Eiendom.
Cookies policy