• Ann Margareth Walaker Hutchinson

  Barlindhaug Eiendom AS

  Som 24 åring tok eg stolen som markedssjef i en av Norges største utbygger selskap, med Nord-Norsk forankring. Bosatte meg i  Tromsø, etter flere år i Bergen som student ved Handelshøgskolen BI - i ny by ble det naturlig for meg å søke nettverk innen eiendom og næring. Næringeiendomsforeningen for Unge (TNU) trengte kvinner i styret, og dette ble en naturlig start for meg å bli med på. Pr i dag har vi over 60 medlemmer og vi fortsetter å vokse. Vi har kjekke arrangementer, både faglig og sosialt. TNU har vist meg at nettverk blant unge i bransjen bare blir mer og mer viktig.
  Nå ønsker eg bare å nyte karriere reisen min like mye som eg har forelsket meg i Nord-Norge. 

Vakker natur, lyst døgnet rundt i sommerhalvåret, fantastiske snøforhold og mange fjell å bestige om vinteren.

  • 11:10 - 11:30 Juryen presenterer de nominerte til CityGlød-prisen
   Statutter:Cityglød er en pris som gis ut til unge og lovende talenter i eiendomsbransjen som er under 40 år. De har vist engasjement og innovasjonsevne innen eiendomsfagene samt bidratt til verdiskapning i bransjen.

   De nominerte er:

   Jonas Aalstad Haugen
   Haugen har bygd et av Nord-Norges største og mest ekspansive eiendomsselskaper på få år. Han har tidlig tatt sjanser og satset på forskjellige prosjekter. Juryen mener han har hatt en imponerende reise fra ung alder i eiendomsbransjen. Han startet med boligprosjekter, så etablering av Isopro, før han startet Nordlysbyen Eiendom, som han i dag er daglig leder for. Han er opptatt av ny teknologi og medeier i eiendomsappen Propely, de bidrar til å effektivisere kommunikasjon til en mer digital bransje.

   Ole-Martin Jensen
   Jensen er en meget dyktig advokat og partner i Linnet & Co Advokatfirma. Han har tidlig utmerket seg og ledet den viktige nasjonale saken i forbindelse med allemannsretten på Nordkapp-platået.  Han er faglig sterk og har mange saker, rettsprosesser og sterk kompetanse innenfor eiendom og entreprise. I kraft av sin stilling som eiendomsadvokat i Tromsø er han med på å forme byutvikling og se byggeprosjekter vokse fram.


   Mathias Nilssen
   Nilssen startet sin salgskarriere tidlig og er en god menneskekjenner med fullt fokus på hvilke behov kjøperen har. Han er nå salgssjef i Corponor, som en av de største eiendomsutviklerne i Bodø og omegn. Med hans erfaring og utdanning har han vært med på å videreutvikle nye konsepter til eiendomsporteføljen i selskapet. Han har også vært med på å utvikle eiendomsmarkedet i Bodø i en tid hvor byen har hatt betydelig oppsving.
    
Cookies policy