• Vidar Fiskum

  Fagsjef bransjeutvikling, Norsk Eiendom

  Vidar Fiskum, Fagsjef Bransjeutvikling i Norsk Eiendom. Har bakgrunn som fysisk planlegger fra NTNU, og har bred erfaring fra tidligfase eiendomsutvikling. Vidar har erfaring om akkvisisjon og forretningsutvikling i Skanska, JM og Selvaag, samt prosjektledelse for reguleringsplan Filipstad, regulering for OPS-skoleprosjekter og saksbehandling utbyggingsavtaleforhandlinger i Oslo kommune. Han kjenner således utfordringene og mulighetesbildet fra begge sider av bordet, og hvordan tidligfase best mulig kan utføres for å skape verdier for samfunnet og utbygger.  

  • 10:05 - 10:10 Åpningsinnlegg Norsk Eiendom
   11:10 - 11:30 Juryen presenterer de nominerte til CityGlød-prisen
   Statutter:Cityglød er en pris som gis ut til unge og lovende talenter i eiendomsbransjen som er under 40 år. De har vist engasjement og innovasjonsevne innen eiendomsfagene samt bidratt til verdiskapning i bransjen.

   De nominerte er:

   Jonas Aalstad Haugen
   Haugen har bygd et av Nord-Norges største og mest ekspansive eiendomsselskaper på få år. Han har tidlig tatt sjanser og satset på forskjellige prosjekter. Juryen mener han har hatt en imponerende reise fra ung alder i eiendomsbransjen. Han startet med boligprosjekter, så etablering av Isopro, før han startet Nordlysbyen Eiendom, som han i dag er daglig leder for. Han er opptatt av ny teknologi og medeier i eiendomsappen Propely, de bidrar til å effektivisere kommunikasjon til en mer digital bransje.

   Ole-Martin Jensen
   Jensen er en meget dyktig advokat og partner i Linnet & Co Advokatfirma. Han har tidlig utmerket seg og ledet den viktige nasjonale saken i forbindelse med allemannsretten på Nordkapp-platået.  Han er faglig sterk og har mange saker, rettsprosesser og sterk kompetanse innenfor eiendom og entreprise. I kraft av sin stilling som eiendomsadvokat i Tromsø er han med på å forme byutvikling og se byggeprosjekter vokse fram.


   Mathias Nilssen
   Nilssen startet sin salgskarriere tidlig og er en god menneskekjenner med fullt fokus på hvilke behov kjøperen har. Han er nå salgssjef i Corponor, som en av de største eiendomsutviklerne i Bodø og omegn. Med hans erfaring og utdanning har han vært med på å videreutvikle nye konsepter til eiendomsporteføljen i selskapet. Han har også vært med på å utvikle eiendomsmarkedet i Bodø i en tid hvor byen har hatt betydelig oppsving.
    
   16:00 - 16:30 CityTalk; Kan teknologi redde oss ut av bærekraftsknipa?
   Panel med inviterte deltakere. Ledes av Vidar Fiskum, Norsk Eiendom.
Cookies policy