• Mansoor Hussain

    Rådgiver, Storm Samfunn

    Mansoor Hussain er rådgiver hos Storm Samfunn og politiker i Oslo bystyre. Mansoor kom inn i byutviklingsfeltet med stor nysgjerrighet og ydmykhet, etter å ha vært politikere på flere andre felt. På kort tid opparbeidet han seg en bred erfaring og respekt blant Oslos eiendomsbransje på grunn av en pragmatisk holdning og ønske om å finne gode løsninger i komplekse saker.

    Hos Storm Samfunn arbeider Mansoor med å bistå eiendomsaktører i ulike politiske prosesser og med andre kommunikasjonsbehov. I løpet av hans tid hos Storm har byrået blitt en av de største innen kunder fra eiendomsbransjen. Mansoor har tidligere hatt stillingen som byrådssekretær ved byrådslederens kontor, og har før det vært byrådssekretær for fagfeltene «Helse, eldre og innbyggertjenester» og «Næring og eierskap». Før dette var han byutviklingspolitiker i Oslo bystyre. Han er også vinner av "CityGlød"-prisen i 2023.

    • 14:10 - 14:50 CityTalk; Oslo – Kan byutvikling hindre utenforskap?
      Med utenforskap menes manglende sosial tilknytning til samfunnet, i motsetning til fellesskap. Hva slags virkemidler rår egentlig de som styrer byutviklingen over hvis de vil skape et fellesskap? Holder det å legge inn noen kaféer og lekeplasser her og der, eller hadde kanskje et sted som Tjuvholmen hatt godt av noen kommunalboliger innimellom for å bryte opp en ensartet gruppe tilflyttere? Utenforskap er ett av årets temaer som får sin egen CityTalk, der vi bytter ut det tradisjonelle foredraget med en dyptpløyende samtale, og publikum involveres på nye og spennende måter.

      CityTalk ledes av Stig Bech
       
Cookies policy