May 17-23 2020

DoubleTree by Hilton Orlando at Seaworld

10100 Internation Drive, 32821 Orlando

Citrix Synergy 2020

Share on social media

Share
Email

Citrix Synergy er konferencen, hvor du får mulighed for at forstå de trends, der er i IT-verdenen, møde og opleve teknologierne på første hånd samt blive opdateret på alt nyt inden for Citrix. Samtidigt har du en unik mulighed for at uddanne dig og få certificeringer på konkrete produkter og løsninger, når du deltager i konferencen!

Alt dette kan du opleve
Conecto sikrer, at du får rig mulighed for at netværke og føre dialog med andre kunder, producenter og selvfølgelig også Conecto.
Det faglige indhold på konferencen har højeste prioritet. Conectos hold vil deltage fra tidlig morgen til sen aften, og du kan booke tid med dem, hvis du vil guides til de rigtige sessioner for dig. Du vil få lejlighed til at møde udviklere og ansvarlige inden for alle produkter, og du kan forvente at være på konference med de dygtigste og mest kompetente personer inden for alle områder.
På turen afholder daglige ’debriefinger’ på hotellet, hvor man kan diskutere emner fra konferencen i fællesskab og sammen med os. Derudover holder Conecto unikke TechTalks med vores partnere, hvor du kan dykke ned i teknikken sammen med vores konsulenter. I den øvrige tid prioriterer vi det sociale samvær og tilbyder blandt andet morgenløb, sociale events og god mad.

Early Bird Pris
Early Bird-prisen for turen er 24.999 DKK ekskl. moms.
Tilmeldingsfrist Early Bird: 15. januar 2020. Herefter kan prisen ændre sig alt efter tilgængelige pladser og priser.

Tilmeldingen er bindende efter 15. januar 2020.

Rejsen inkluderer:
• Fly med afrejse fra Københavns Lufthavn (t/r), udrejse søndag den 17/5 & hjemrejse fredag den 22/5 (ankomst den 23/5)
• Transfer til og fra hotel
• Overnatning på hotel i gåafstand til konferencen
• Måltider på turen (morgenmad, frokost og middag)
• Daglige ’debriefinger’ med Conecto
• TechTalks med vores partnere i løbet af turen
• Socialt networking event (mandag den 18/5)

Om konferencen
Konferencen løber fra den 19.-21. maj 2020.
Konferencepas er IKKE inkluderet i turen, men dette kan købes seperat på www.citrixsynergy.com. Hvis du selv køber konferencepas, skal vi bede dig huske, at skrive Conecto som Channel Partner, så vi kan holde styr på hele gruppen.