• Håvard Vasshaug

    Design Technology Specialist, Bad Monkeys

    Bad Monkeys er et globalt nettverk av firma og personer som bistår bedrifter med en rekke tjenester innen automatisering av bygningsrelaterte data og prosesser. Parametrisk modellering, analyse, datavalidering og -visualisering, utvikling av automatiseringsverktøy og implementering av nye prosesser er noe av det de hjelper sine kunder med.
     
    Håvard Vasshaug er sivilingeniør fra NTNU i Trondheim og har jobbet med BIM siden 2005. Han har vært ansatt hos ingeniørkontorer og programvareleverandører før han i 2013 ble Dark Arkiteters første Digital Design Manager. I 2015 gikk ferden til Snøhetta som Design Technology Manager og i dag jobber han fulltid i Bad Monkeys som han var med på å starte i 2014.

    • 14:50 - 15:20 Hackers of byggebransjen
      Byggenæringen ser en kraftig fremvekst av individer som vil og kan lage sine egne verktøy og dataflyt. En ny generasjon bryter reglene for standardiserte designmetoder ved masseprodusering av tilpassede skript. Resultatet er ofte drastisk økt produktivitet og større eierskap til digitale bygge- og planleggingsprosesser. Håvard Vasshaug kommer for å fortelle om hva som skjer, og hva vi kan gjøre for å øke effekten og tilgjengeligheten av denne trenden.
       
Cookies policy