Visualisering ved Skanska                                                                                                                                                                     
Vær med, når Byens Netværk og Byggesocietetet samler den danske bygge- og ejendomsbranche til et par spændende faglige og festlige netværksdage i København den 10. og 11. juni. Her retter vi spotlyset mod det nok mest aktuelle emne af dem alle: Byggebranchen og den grønne omstilling.

En række spændende oplægsholdere er på programmet, når den danske byggebranche til sommer skal samles på Kastrups ”croisette” - strandpromenaden foran det nyåbnede Hotel Scandic CHP Strandpark.

Agendaen er bæredygtig, stemningen er lun og ambitionerne høje, når vi til sommer skal samles til en faglig og festlig 2-dages event, hvor vi også vil opleve elementer af sydens franske fornemmelser for kaffe rendez vous’, boules og beach parties!  


>>SE HELE PROGRAMMET HER

Pris 4395 DKK ekskl. moms for medlemmer af Byens Netværk eller Byggesocietetet
Pris 6395 DKK ekskl. moms for ikke-medlemmer


Her kan du se allerede tilmeldte.

Der vil selvfølgelig også være middag og underholdning , og da rammen om det hele bliver Scandic CPH Strandpark, så du kan også overnatte og få endnu mere udbytte af det omfattende 2-dages program.

Som altid tager vi højde for gældende restriktioner for forsamling og adfærd i relation til COVID-19. Alle deltagere skal vise coronapas ved ankomst. Du kan læse nærmere om betingelser og vilkår ved tilmeldingen.

Vi glæder os til at se så mange som muligt! Vi har brug for at samles og gøre os selv og hinanden klogere og styrke vores relationer og fælles branche.


Har du spørgsmål, så kontakt Lisbet Fibiger, Byens Netværk, tlf. 2234 6629 / lfi@byensnetvaerk.dk og Birita Johannesen, Byggesocietetet, tlf. 2217 5009 / bj@byggesoc.dk

Cookies policy