Branche og Byforskning

Internationale virksomheders valg af placering

6. marts 2019

BLOXHUB

Bryghuspladsen 8, Indgang C, 3. sal, 1473 København K

Hvad vælger kigger internationale selskaber efter, når de vælger by til deres hovedkvarter – og hvilken betydning har disse valg for byerne?

Oplægsholdere:
Monica Hammer, Direktør for Commercial Leasing i Colliers International Danmark
og
Lars Pico Geerdsen, Direktør i Kraks Fond Byforskning

Forskning fra Krak:

http://kraksfondbyforskning.dk/projekter/regional-rivalisering-multinationale-selskabers-valg-af-placering-af-udenlandske-investeringer/

Om Branche og Byforskning:
Branche og Byforskning er et samarbejde mellem Byggesocietetet og Kraks Fond Byforskning. Det består (indtil videre) af tre morgenmøder, hvor Kraks Fond Byforskning fortæller om et konkret forskningsprojekt og Byggesocietetet byder ind med en brancheaktør. Sammen belyser de to oplægsholdere et emne kort og præcist, så deltagerne kan starte deres morgen med et fagligt indspark, der giver mening.

Om Kraks Fond Byforskning:
Kraks Fond Byforskning udvikler viden om, hvordan initiativer og vilkår i byer kan skabe velstand og vækst i det danske samfund, så det bliver lettere at leve og arbejde i Danmarks voksende byer. De arbejder på tværs af økonomiske, sociologiske og geografiske problemstillinger, og deres resultater henvender sig bredt til beslutningstagere, interesserede borgere og forskere.

Om Byggesocietetet:
Byggesocietetet er en netværksforening, der arbejder for branchen på tværs. Med disse arrangementer er formålet at klæde vores medlemmer og andre fra branchen på med den nyeste forskning indenfor byer og det byggede miljø.

Sidste dag for tilmelding er overskredet. Kontakt venligst arrangøren