• Bård Rieber-Mohn

    Founder og Daglig leder, Fager Eiendom

    Foreleser på følgende økter
    • 11:50 - 12:50 60 MINUTES – DE BESTE BOLIGPROSJEKTENE
      I løpet av en time presenterer vi tre utvalgte prosjekter, som har skapt formidabel interesse. Her har arkitekter og utviklere skapt noe helt unikt – dette er eksempler på prosjekter med særpreg, identitet og kvalitet, og ikke minst salgssuksess! Her blir det korte innslag, høyt tempo og masse inspirasjon!

      DEN GAMLE TELESENTRALEN I SILURVEIEN
      Ved Ullernåsen T-banestasjon planlegger Bonum en transformasjon av den gamle telesentralen til boliger og et påbygg på to etasjer. Gjenbruk av eksisterende bebyggelse og stasjonsnær fortetting gir prosjektet en tydelig bærekraftsprofil og leiligheter med særpreg og kvaliteter som skiller seg ut.

      SAGA PANORAMA - UNIKE LEILIGHETER I NITTEDAL
      Saga Panorama, designet av Reiulf Ramstad Arkitekter og utviklet av Fager Eiendom, er et flott prosjekt med 44 unike leiligheter og fantastisk utsikt – helt på grensen til Oslo. Prosjektet vil utmerke seg med moderne arkitektur, spennende detaljer og bærekraftige løsninger.

      THERESES GATE 31 – FRA GAMLE TOBAKFABRIKK TIL MODERNE BOLIGER Et gamle bygård i Thereses Gate 31, rett ved Bislett stadion, skal snart få nytt liv. Den tidligere tobakksfabrikken skal transformeres og 3-5 nye etasjer skal bygges over eksisterende gulelistede bebyggelse.
Cookies policy