• Kyrre Martinius Knudsen

    Sjefsøkonom, SpareBank 1 SR- Bank

    Kyrre M. Knudsen har siden 2013 vært sjeføkonom i SpareBank 1 SR-Bank. Han har tidligere jobbet med energimarkeder som sjefanalytiker i Equinor. Videre har Knudsen arbeidet i Norges Bank, herunder som taleskriver for sentralbanksjefen, og i Finansdepartementet. Knudsen er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (1999) og har hovedfag i samfunnsøkonomi fra Universitet i Oslo (2001).

    Knudsen er kommentator i næringslivsmedier som Dagens Næringsliv, Finansavisen, E24, Stavanger Aftenblad og Bergens Tidene.
     

    Foreleser på følgende økter
    • 12:40 - 13:05 STERKE KREFTER I SVING I BOLIGMARKEDET!
      Til tross for stor usikkerhet under pandemien, har det vært bra driv i boligmarkedet og det er forholdsvis lite boliger ute for salg. Norsk økonomi er tilbake på føttene og jobbveksten har vært høy. Samtidig er det høy inflasjon, og renten er på vei opp. Forstyrrelser i verdikjedene bidrar til at byggekostnader øker mye. Hvordan vil dette påvirke boligmarkedet fremover? Vil den sterke kjøpsinteresse vedvare, eller kan få vi en situasjon med både svakere kjøpsinteresse og lavere bygging som følge av marginpress?
Cookies policy