• Jon Espen Lohne

    Direktor for ny lokalisering, NRK

    • 13:25 - 14:05 TO AV OSLOS BESTE TOMTER!
      Oslo har hatt en fantastisk byutvikling de siste årene. Nå hardner jakten etter nye utviklingsområder og boligtomter til. En rekke tomter og stor eiendomsmasse er offentlig eid. Hvilke planer har det offentlige for statens eiendommer, og hva skjer når de klargjøres for salg? Hvilke rammebetingelser og ny bruk ønskes og tillates?
      Vi presenterer to spennende byutviklingsprosjekter i Oslo som snart vil være til salgs!

      Kjeller lufthavn - Forsvaret flytter fra Norges eldste militære flybase. Hele 1 million kvm tomt frigjøres for annen bruk og vil bli solgt på det åpne markedet. Hør hvordan Forsvarsbygg jobber med prosessen rundt utvikling, etterbruk og salg av eiendom og tomten på Kjeller. Hvilke viktige og kritiske faktorer de ser for seg, og hvilke tanker de har i forhold til en byutvikling og utviklingsområder for Kjeller flyplass.

      NRKs eiendom på Marienlyst åpnes opp for private eiere. Planprogrammet for omregulering av den 85 mål store eiendommen har startet. Planen er å bygge 107 000 kvadratmeter boligareal, ny næringsvirksomhet, barnehage og møteplasser. 
      Hør hvorfor NRK flytter fra Marienlyst, hva er hovedelementene i planforslaget og hva NRK ser etter ved søk etter ny lokasjon.
Cookies policy