• Aquasense

  Hos Aquasense har vi flere års erfaring med at rådgive i instrumentering inden for vandtransport og -behandling.

  Vi har erfaring med alle typer af opgaver og samarbejder med en række af forskellige leverandører, for at kunne opfylde vores mission med at kunne bringe de bedste produkter fra de bedste producenter til det danske marked.

  Derfor er vi stolte af, at være leverandøruafhængige og på den måde kan vi fokusere 100% på opgaveløsningen for vores kunder. Løsninger, pris og kvalitet der altid er nøjagtigt afstemt til dit behov.

  Vi leverer alt fra rådgivning og komponenter til komplette løsninger og turnkey projekter. Vi tilbyder også servicekontrakter, installation, udlejning, dataopsamling- og præsentation så du altid er i trykke hænder.

  Vi er sammen med vores kunder med til at sikre fremtidens vandmiljø og derfor vægter vi at alle vores salgsingeniører og serviceteknikkere har den rigtige viden. Vi ansætter medarbejder der kan og vil være med til at løse din opgave. Vi vil være det bedste inden for vores felt. For os betyder det, at vi sikre at vores medarbejdere har den rigtige baggrund for at kunne forstå dig som kunde. Yderligere gennemgår alle vores folk løbende grundig uddannelse og praktisk læring, så at alle dele har den rigtige forståelse af hvordan opnås det perfekte miks imellem pris og kvalitet. Derfor har vi også viden og fleksibiliteten til at kunne udvikle projekter sammen med dig der hvor standardløsningen ikke er tilstrækkelig, men med fokus på enkelthed og løsningsorientering.

  Vi vil på den måde være med til at sikre, at vi alle har:

  Sikkert drikkevand
  Sikker spildevandstransport
  Optimal spildevandsrensning
  Viden til tilstandene i vandløb, åer, søer og det maritime miljø.
  Et stærkt beslutningsgrundlag
  Vi vil være din fortrukne partner når det kommer til instrumentering, dataopsamling og datapræsentation. Vi hjælper dig med at træffe det valg der giver mening for dig!

  Vi er altid klar til at rådgive og hjælpe dig

Cookies policy