• GasDetect

  Hos GasDetect fokuserer vi fokuserer på hele processen i gasdetektering og overvågning. Vi ønsker at være med til at eliminerer dødsfald på arbejdspladsen, som følge af eksplosioner, forgiftning og kvælning, inden år 2100. Vi leverer derfor udstyr af højeste kvalitet, med de nødvendige certifikater som ATEX, marinegodkendelse, SIL etc.

  Vi har erfaring med alle typer af opgaver og samarbejder med en række af forskellige leverandører, for at kunne opfylde vores mission med at kunne bringe de bedste produkter til gavn for vores kunder og miljøet, fra de bedste producenter til det danske marked.

  Derfor er vi stolte af, at være leverandøruafhængige og på den måde kan vi fokusere 100% på opgaveløsningen for vores kunder. Nøjagtigt afstemt til dit behov.

  Uden den rette vedligeholdelse og periodevise test, vil selv de bedste detektorer fejle i farlige situationer. Vi tilbyder dig systemer og løsninger til kalibrering og daglig test af udstyr, og vi kan levere evt. gasdetektering som en fuld service, hvor vi ejer og vedligeholder jeres gasdetektorer. Kort sagt, vi tager det fulde ansvar for din detektors funktionsdygtighed.

  Vi vil være stedet hvor du som kunde trygt kan henvende dig når du har interesse og behov for gasdetektering og gas målinger, som indeholder:

      innovative løsninger og produkter
      professionel rådgivning og blive inspireret til at gå et stykke videre
      komponent køb, total projektering, service, udlejning, leasing og uddannelse
      dataopsamling og præsentation

  Vi bidrager til generelt at hæve vidensniveauet om muligheder og risici ved brug af gasdetektorer.

  Brugen af både håndholdte og stationære gasdetektorer skal være nemt, bekvemt, kontrolleret og sikkert. Alle brugere skal være optimalt informeret om gassers opførsel, detektorers begrænsninger og holdbarhed, og vedligehold skal være så nemt tilgængeligt, at det er helt indlysende, at opføre sig sikkert. Hverdag og hver gang. Sådan redder vi liv med viden.
  Vi repræsenterer anerkendte virksomheder som:

  3M, Detcon, Simtronic, GMI, Oldham, Industrial Scientific, Ion Science, Kitigawa, Thermo Fisher, Pfannenberg.

  Vi er altid klar til at rådgive og hjælpe dig


   

Cookies policy