• isoplus Fjernvarmeteknik A/S

    Isoplus Fjernvarmeteknik A/S er en ledende leverandør af præisolerede rørsystemer til fjernvarme og fjernkøling. Vores stærke position skyldes uden tvivl vores evne til at være innovative og tilpasningsparate, mens vores supportteam af udviklere, teknikere og salgsmedarbejdere altid har fokus på at levere den mest optimale og mest økonomiske løsning.

    isoplus’ produktprogram omfatter alle de komponenter, der skal til for at levere komplette præisolerede rørsystemer. Et stort lager og et bredt produktprogram sikrer, at vi er i stand til at sammensætte optimale og konkurrencedygtige løsninger til såvel store som små opgaver. Vores fabrikker producerer både præisolerede stålrør til transmissionsledninger og distributionsnet samt fleksible rørsystemer, der er specielt egnede til stikledninger og mindre fordelingsnet.

    isoplus Danmark er en del af isoplus-gruppen, der har mere end 35 års erfaring inden for produktion af præisolerede rørsystemer med lavt varmetab. Vi tilbyder et komplet byggesystem af rør og komponenter kendetegnet ved en enkel og hurtig montage, hvor trafikken, omgivelserne og miljøet belastes mindst muligt.

Cookies policy