• Dansk Ventil Center A/S

  Dansk Ventil Center A/S er et firma med en forskel - vort strategiske mål er ikke bare at være endnu en leverandør - vi vil være førende indenfor vore kerneområder.
  Vort grundlag er vore kunders behov. Ideen er at opbygge et længerevarende samarbejde med enhver af vore kunder, medvirkende til fælles succes.
  Kvalitet, service, fleksibilitet, levering til tiden og omkostningseffektivitet er alle nøgleord for at kunne sikre, at vi til enhver tid imødekommer vore kunders forventninger.
  Vi har eneforhandlingen i Danmark på Spirotech produkter. Det gælder bl.a. Spirotop, Spirovent, Spirovent Superior og Spirotrap. Helt kort fortalt, så er det produkter, der gør køle-/varmesystemer effektive. Et topkvalitetsprodukt, der fjerner luft og snavs og sikrer dermed optimal køle-/varmetransmission og fjerner støjgener.

  Vore øvrige produkter afspejler mange års brancheerfaring. Vi lagerfører mange ventiltyper og tilbehør såsom f.eks. kuglehaner, aktuatorer, butterflyventiler, sikkerhedsventiler, sædeventiler, spadeventiler, vandudladere, vandstandsarmaturer, snavssamlere, kontraventiler og membranventiler.

  Vi gør os altid de største bestræbelser, inden vi introducerer et nyt produkt i vor portefølje. Vi vil være konkurrencedygtige og medvirke til vore kunders succes. I samarbejde med vore kunder udvikler vi til stadighed konceptet.

  Vort ambitionsniveau kræver en meget effektiv og velordnet organisation. Vi investerer årligt mange ressourcer på at forbedre vort CRM-system for at kunne betjene vore kunder bedst muligt. Kontrolprocedurer og grundig oplæring/træning af vort personale er nogle få eksempler på, hvad vi mener, der kræves for at være den bedste indenfor branchen.
   
   
   

Cookies policy