24. oktober 2019

KMD Ballerup

Lautruppark 40-42, 2750 Ballerup

Zero Trust

KMD inviterer i samarbejde med Palo Alto Networks til en eftermiddag med foredrag med John Kindervag fra Palo Alto Networks, en stjerne inden for IT-sikkerhed. Hans imponerende CV tæller både vice president og ledende analytiker på risiko og IT-sikkerhedsområdet ved det anerkendte analysebureau Forrester, og senest er han ansat som Chief Technology Officer, ved KMD’s IT-sikkerhedsleverandør, Palo Alto Networks.

John Kindervag er især kendt for at lede forskningen og opfindelsen af Zero Trust tilgangen til IT-sikkerhed, som er en revolutionerende tilgang
til IT-sikkerhed, der bl.a. er grundlaget for de principper virksomheder som Coca Cola og Google har udviklet deres IT-sikkerhedsinfrastruktur ud fra. Desuden anbefaler USA’s repræsentanternes hus at USA’s offentlige instanser implementerer Zero Trust, hvilket har resulterer i udbredelsen af Zero Trust i den offentlige sektor i USA.

Vi glæder os til at se dig på KMD’s lokation i Ballerup til en inspirerende eftermiddag, hvor vi byder på tapas, erfaringsudveksling og ikke mindst et spændende foredrag med John Kindervag.

16:00 - 16:15
KMD
16:15 - 17:15
Zero Trust
v. John Kindervag, CTO, Palo Alto Networks
17:15 - 17:45
KMD – Zero Trust tilgang & Palo Alto Networks
17:45 - 19:00
Tapas, networking og erfaringsudveksling
Sidste dag for tilmelding er overskredet. Kontakt venligst arrangøren