Working Holiday - Helsinki

Working Holiday Australiassa tai Uudessa-Seelannissa
---
Matkailta vuoden mittaisesta seikkailumahdollisuudesta
22.10.2019 klo 18

 
Working Holiday -reissu on täydellinen mahdollisuus, jos suunnitelmissasi on välivuosi tai jos vaikka haaveilet puolen vuoden mittaisesta irtiotosta. Tervetuloa kuuntelemaan, kyselemään, ihmettelemään ja innostumaan! 
 
  • Mikä on Working Holiday?
  • Minne kaikkialle voi lähteä Working Holiday -viisumin turvin?
  • Kuinka kauan reissussa voi olla?
  • Miten viisumin saa?
  • Mistä töitä haetaan? Maksetaanko töistä palkkaa?
  • Kuinka hoitaa veroasiat?
  • Miten pitkään reissuun kannattaa valmistautua?

Miksi pitkälle matkalle?
Working Holiday mahdollistaa pitkän reissun kun taas ns. tavallisen turistiviisumin puitteissa matkustusaika rajoittuu useimmiten 3 kuukauteen. Kun viivyt paikan päällä hieman pidempään, pääset pintaa syvemmälle uuteen kulttuuriin ja luot aitoja ihmissuhteita. Pitkällä reissulla opit myös valtavasti itsestäsi, ja kun sinun ei aikataulujen takia tarvitse poukkoilla paikasta toiseen, ehdit nähdä – ja ennen kaikkea kokea  huomattavasti lomareissua enemmän.

Töitä ja reissaamista
Valtaosa kysymyksistä ja hoidettavista asioista liittyy tavallisesti Working Holidayn työ-osuuteen, mutta kokemuksesta voimme sanoa, että matkan päällä kannattaa ehdottomasti keskittyä myös (ja ennen kaikkea) siihen holiday-osioon. Esimerkiksi erilaiset farmityöt ovat mielenkiintoisia ja kokemuksia jo itsessään – ja tietenkin töiden puitteissa tapaat niin paikallisia kuin muitakin WH-reissaajia – mutta kaikella todennäköisyydellä et näillä töillä tee uraa, joten älä stressaa töistä vaan keskity reissuelämästä nauttimiseen.

Illan aikana kuulet siis itse viisumin käytännön asioiden lisäksi paljon vinkkejä Australian ja Uuden-Seelannin reissuelämään liittyen. Tapahtuma kestää n. 1,5 tuntia tai niin kauan kun juttua ja kysymyksiä riittää. 

Tilaisuus on maksuton.

 
Tervetuloa siis mukaan Working Holiday -matkailtaan! Ota mukaan kasa kysymyksiä ja kaveri tai vaikkapa kaksi!​

Rekisteröitymisaika on päättynyt. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään.