27. marts 2020

Coronakrisen har for alvor sat sit præg på det danske erhvervsliv og er ikke blot en sundhedskrise længere. Situationen har nu også udviklet dig til at være en økonomisk krise, som har indvirkning på stort set alle virksomheder i vores samfund. Men hvordan skal man som it-leverandør forholde sig i tider som disse?

For mange kan det eksempelvis være svært at gennemskue, hvordan man skal forholde sig hvis f.eks. ens samarbejdspartnere ikke kan levere, hvis projekter bliver forsinkede eller hvis kunder pludselig ikke har mulighed for at afftage det der ellers allerede var aftalt. Og hvordan skal man forholde sig ift. Kompensation, udskydelser af skatter, forsikringer osv.

Til dette webinar vil vi komme rundt om en række forskellige delemner, som kan være relevante for dig og din virksomhed, ligesom du også vil få mulighed for aktivt at stille spørgsmål undervejs.

Emner som bl.a. vil blive belyst ved webinaret:

  • Mulighederne for udskydelse af skatter og moms, dækning af faste omkostninger, mulighed for kompensation
  • Håndtering af evt. forsinkelse i projekter, håndtering af kundens manglende deltagelse, samt rammerne for brug af force majeure
  • Deltagelse i offentlige udbud, herunder mulighed for direkte tildeling af kontrakter, mulighed for forudbetaling i offentlige kontrakter
  • Forsikringsmæssige issue

Sidste dag for tilmelding er overskredet. Kontakt venligst arrangøren

Share
Tweet
Share
Pin it
Share
Email