19. marraskuu 2019

Vapaaehtoistyöt ja matkustaminen - Turku

Merkityksellistä matkustamista
19.11.2019 klo 17

 
Nosta reissusi seuraavalle tasolle sukeltamalla syvemmälle paikalliseen elämänmenoon. Kun pysähdyt hieman pidemmäksi aikaa yhteen paikkaan nähtävyydeltä toiselle säntäilyn sijaan, opit enemmän, näet enemmän ja koet enemmän. Vapaaehtoistöiden lisääminen osaksi matkasuunnitelmiasi tekee reissustasi astetta merkityksellisemmän. 

Ilmoittaudu mukaan, innostu vapaaehtoistöistä ja testaa onneasi matkalahjakortti-kilpailussa!


Infoillan anti
Illan aikana kerromme vapaaehtoistöiden periaatteista sekä projekteista ja kohteista, joihin voit lähteä meidän kauttamme. Vastaamme kysymyksiin, kerromme omista kokemuksistamme ja autamme eteenpäin matkasi suunnittelussa ja toteutuksessa.
 
  • Kuka voi lähteä vapaaehtoistöihin?
  • Missä kaikkialla vapaaehtoistöitä voi tehdä?
  • Mistä tiedän, että vapaaehtoistöistä on oikeasti hyötyä?
  • Miksi vapaaehtoistöistä pitää maksaa?
  • Miten vapaaehtoistöihin kannattaa valmistautua?
     
Miksi vapaaehtoistöihin?
Vapaaehtoistyö ulkomailla on upea tapa tutustua paikallisten elämään, avartaa omaa maailmankatsomustaan ja tehdä jotakin merkityksellistä. Vapaaehtoisten työpanos kussakin projektissa luonnon, eläinten ja yhteisöjen hyväksi on tärkeä ohjelmien jatkuvuuden kannalta, mutta oman ajan antaminen toisten hyväksi ja projektien tavoitteiden tukeminen on palkitsevaa myös vapaaehtoiselle itselleen.

Lähde esimerkiksi mertensuojeluohjelmaan Seychelleille, jossa yhdistät vapaaehtoistyön ja sukelluksen, tai avusta tutkijoita tärkeän tiedon keruussa Namibiassa leopardien tutkimuskeskuksessa. Etelä-Afrikassa voit tehdä töitä haiden ja pingviinien suojeluohjelmassa, Filippiineillä meren hyvinvointiin liittyvissä projekteissa, Ecuadorissa valaiden suojeluohjelmassa ja esimerkiksi Costa Ricassa kilpikonnien suojeluun keskittyvässä projektissa.

Tai miten olisi villieläinten suojelu Thaimaassa, rakennustyöt Nepalissa, työt lastentarhassa Argentiinassa, ruoka-avustustyö Vietnamissa tai englannin opettaminen Laosissa? Tai ehkäpä Galapagossaarten jättiläiskilpikonnat kutsuvat sinua? Vai onko terveyskasvatuksen projekti Kambodzassa se, joka vetää sinua puoleensa? Anna aikaasi kaikkein köyhimpien hyväksi Malawissa, tai yhdistä Etelä-Afrikassa urheilu ja lasten hyvinvoinnin eteen tehtävä työ erilaisissa esim. ratsastukseen, jalkapalloon, skeittaukseen tai surffaukseen keskittyvissä ohjelmissa.

Mukana menossa - Finnair
Järjestämme illan aikana myös kilpailun, jonka voittaja vie kotiinsa Finnairin lentoihin oikeuttavan 300 € matkalahjakortin. Luvassa on siis jollekulle onnekkaalle varsin mukava starttiraha seuraavalle vapaaehtoistyömatkalle!

Tilaisuus on maksuton.
 
Tervetuloa kuuntelemaan, kyselemään, ihmettelemään ja innostumaan! 

          

Rekisteröitymisaika on päättynyt. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään.