• U.S. Embassy Denmark

    Hvilke områder samarbejder Danmark og USA på. Hvad går samarbejdet ud på? Hvorfor er det relevant? Har du et spørgsmål om USA? Er der noget du altid har villet spøge en amerikansk diplomat om? Overvejer du at læse i USA senere? Kunne du tænke dig at tale med en fra USA's forsvar eller for eksempel FBI? Så er du kommet til det rette sted. Henover de to dage, vil mange af ambassadens ansatte besøge UFM19. De er allesammen klar til at fortælle om hvad de laver og til at svare på jeres spørgsmål. Vi håber rigtigt mange af jer vælger at besøge os.

    Aktiviteter i stadepladsen
    Vi vil egentligt helst bare tale med jer. Om USA. Om Danmark. Om det utroligt gode forhold vores to lande har til hinanden. Om Præsidentens besøg tidligere på ugen. Om alle de ting Danmark og USA gør sammen. Om fælles værdier og om hvor vigitige de er. Om hvad I kan gøre for at være en del af det.
     Om os
    Organisationsbeskrivelse: USA's Ambassade i Danmark repræsenterer den amerikanske regering og amerikanske folk overfor Danmarks regering og danskerne. Ambassaden har mange opgaver. Hvis du skal læse eller arbejde i USA, skal du have et visum. Det er ambassaden der behandler din visumansøgning. Hvis en amerikaner får brug for assistance i Danmark vil ambassaden tit have en rolle. Når USA har en udenrigspolitisk prioritet bliver den formidlet til den danske regering via ambassaden. Når dansk og amerikansk politi eller militær skal samarbejde er det også via ambassaden. Derudover kan ambassaden hjælpe i forbindelse med udvekslingsophold i USA. Vi financierer projekter, der har en relevant amerikansk vinkel i Danmark. Vi hjælper til når amerikanske virksomheder gerne vil ind på det danske marked eller når danske virksomheder gerne vil oprette datterselskaber i USA. Sidst men bestemt ikke mindst formidler vi USA's udenrigspolitik, kultur, historie og det meget gode og langvarige forhold mellem vores to nationer til den danske befolkning. Det gør vi blandt andet ved at deltage på UFM hvert år, hvor unge danskere bliver klogere på hvad vi laver og vi bliver klogere på hvad unge danskere mener, tænker på, og bekymrer sig om.

    Stadeholdere til følgende sessioner
    • 15:00 - 16:00 Afslutning af Ungdommens Folkemøde
Cookies policy