• TV2-Regionerne

    TV2-regionernes stadeplads er området hvor du kan blive klogere på mediebranchen, TV og sociale medier. Du kan møde os og og høre om livet i branchen, og du kan prøve kræfter med selv at være TV-vært, da vi har et pop-up studie med kamera og skærm. I teltet kan du lege mobil journalist, hvor du med din egen mobil og vores hjælp lærer at lave fængende videoer og fortælle den gode historie. Du kan få viden om apps og udstyr, som hjælper dig til at udfolde din kreativitet og lave professionelle videoer. Du kan også tage en tur i Taleboksen og fortælle alverden - og os medier - hvad der er rigtigt vigtigt for dig.

    Aktiviteter i stadepladsen
    I stadepladsen vil der være videoudstyr og mikrofoner liggende, som du kan sætte til din mobil og lære at lave fede videoer, som fanger et publikum. Ligeledes vil du have mulighed for at lege TV vært ved at opsat studie med kamera. Mange unge synes, at vi medier rammer forbi skiven, når vi laver historier og opslag. Gå ind i taleboksen, tænd for kameraet og fortæl om, hvad DU synes er spændende, hvad DU synes medierne burde snakke om, og hvor DU synes, vi burde gøre det. Vi lytter og lærer! Løbende vil du også kunne deltage i aktiviteterne; Sextortion: Hvilken rolle spiller medierne? Og Er du dansker eller hva’? Det vil med garanti give stof til eftertanke og sætte en masse spændende diskussioner og debatter i gang. Til slut, så kan du altid også bare komme forbi teltet, og få en snak med en journalist, fotograf eller en ansat fra mediebranchen, som kan fortælle lidt mere om jobbet, og måske inspirere din karrierevej.
     Om os
    TV 2 Regionerne er selvstændige mediehuse, som bringer nyheder og historier fra dit område på mange forskellige platforme, også de digitale. Mange unge tænker, at vi kun laver fjernsyn for gamle mennesker, men det er længe siden, vi kun lavede nyhedsudsendelser fra et studie. Alle laver nyheder og historier med og om unge og deres liv – og flere regioner har deciderede ungdomsredaktioner eller -projekter. Heriblandt TV2 Fyns ungdomsredaktion Bemærk, TV2 ØST’s ungdomsredaktion KRAS og TV2 Lorry som sammen står bag workshoppen.

    Stadeholdere til følgende sessioner
    • 14:00 - 14:30 Sextortion: Hvilken rolle spiller medierne?
      Sidste år blev over 1000 unge sigtet for at have distribueret nøgenbilleder, men intet tyder på, at det har fået tendensen til at gå i sig selv. Alt imens er nye teknologier som FaceSwap med til at udbygge gerningsmændenes værktøjer og gøre dem sværere at spore. Er medierne med til at puste hypen op eller hjælper de på problemet med deres omtale af problemet? Og hjælper det overhovedet at stå frem?

    • 10:30 - 11:00 Talk: Er du dansker eller hva’?
      Vi lever i en globaliseret verden, hvor internettet formindsker verdens grænser og gør os til verdensborgere. Men hvem er vi så egentlig? Danskere, europæere - eller bare fra Assens? Hvad gør det ved identitetsfølelsen og selvforståelsen, når vi pludselig kan spejle os i idoler på nettet og finder inspiration i udenlandske kulturer.

      15:00 - 16:00 Afslutning af Ungdommens Folkemøde
Cookies policy