• Sundhed.dk

    Sundhed.dk er stedet, hvor du finder information om din sundhed. Uanset, om det gælder dit vaccinationskort, din journal eller information om den billigste eller nærmeste behandler, er det sundhed.dk, du skal bruge. Det er også på sundhed.dk, at du finder information om og registrerer af dit valg angående organdonation. Det kan du blive klogere på i sundhed.dk's telt, hvor vi sætter fokus på spørgsmål vedrørende det at være organdonor og om, hvordan man træffer et oplyst valg.

    Aktiviteter i stadepladsen
    I sundhed.dk's telt kan du blive testet i, om du egentlig har styr på de indre organer og give din mening om organdonation til kende. Du kan også tjekke, om dit sigtekorn er indstillet korrekt, når vi udfordrer dig i at skyde med nerf gun efter de emner, du bruger sundhed.dk til.
     Om os
    Sundhed.dk er staten, regionerne og kommunernes fælles sundhedsportal med information og service til borgerne om deres sundhed. Her samles og vises data fra sundhedsfaglige kilder for borgere og sundhedsprofessionelle. Sundhed.dk muliggør kommunikation sundhedsfaglige imellem samtidig med, at borgere og deres pårørende får adgang til at se deres egne sundhedsdata. På den måde sikrer portalen overordnede mål om at gøre patienter og borgere til aktive medspillere i deres eget sundhedsforløb – og muliggør en konsistent deling af sundhedsdata på tværs af sektorer for de sundhedsprofessionelle.

    Stadeholdere til følgende sessioner
    • 15:00 - 16:00 Afslutning af Ungdommens Folkemøde
Cookies policy