• Tør du spørge? - sex, flirt og samtykke

    Kom og mød Sex & Samfund på Ungdommens Folkemøde! I Sex & Samfunds stand foregår der løbende forskellige aktiviteter, der i år sætter fokus på emnerne: flirt, grænser, samtykke og sikker sex.

    Aktiviteter i stadepladsen
    Tag dine venner med i Sex & Samfunds spillehjørne, hvor I kan spille forskellige dialogspil, der gør Jer opmærksomme på hinandens grænser og sætter gang i snakken. I kan også lege med i vores kondomstafet, hvor vi skal dyste om hvem der hurtigst og rigtigst kan rulle et kondom på en flaminogpik. Eller kom og hyg i vores kreative hjørne, hvor du med glimmer og glitter kan pimp your condom eller lærer hvordan man laver en slikkelap. Udenfor standen kan du være med til at spille sexjeopardy der tester din viden i sex, flirt, samtykke og grænser. Kom og vær med - det bliver sexet og sjovt! 
    Om os
    Sex & Samfund kæmper for alles lige ret til at bestemme over egen krop og seksualitet. For unge hænger et højt selvværd, livskvalitet og god trivsel tæt sammen med seksualitet, køn og krop. Grundstenene til et godt forhold til ens køn, krop og seksualitet bliver lagt, fra vi er helt unge. Sex & Samfund arbejder for, at alle børn og unge får brugbar og alsidig viden om egen og andres seksualitet, køn og krop. Det gør vi blandt andet ved at arbejde fokuseret med at gøre temaer omkring køn, krop og seksualitet til noget unge naturligt taler med hinanden om på en åben og fordomsfri måde.

    Stadeholdere til følgende sessioner
    • 11:30 - 12:30 TØR DU SPØRGE? – dialog om sex, flirt og samtykke
      Sex & Samfund afholder i år en workshop der sætter fokus på grænser og samtykke. Til denne workshop stiller vi spørgsmålene om hvorfor det er så svært, at spørge “må jeg kysse dig?” Hvorfor synes nogen, at det er akavet og usexet at spørge ”har du lyst til det her?” før og under sex? Og hvad kan vi gøre for at skabe en bedre kultur for sex, flirt og samtykke i vores egen hverdag? Vi skal sammen sætte ord på alt det, der kan være svært og pinligt ved flirt og sex – og på den måde skal vi sammen forsøge at forebygge krænkende adfærd – hos os selv og i fællesskabet!
      15:00 - 16:00 Afslutning af Ungdommens Folkemøde
Cookies policy