• Psykiatrifonden: SKID PÅ DET

    Vi er trætte af det evige fokus på præstation og perfektion. Det evige fokus på udvikling – Der er hele tiden krav til, hvad næste skridt er. Vi når ikke at blive glade for, hvad vi har opnået, før vi skal videre. HVad med vores mentale trivsel? Har vi det godt? \- Vi skider på karakterræs, det perfekte studieliv og arbejdsliv. Vi skider på 1000 likes på instagram og det perfekte udseende. Kom ned til Psykiatrifonden og skriv et udsagn på vores toiletpapir. Hvad vil du skide på? Når vi skriver det ned sammen kan vi bryde med illusionen om, at livet bare er nemt og kører uden udfordringer: når man siger det højt finder man ud af, at andre også har det svært. For ingen er eller kan være perfekte. Og det er stærkt, når vi tør tale om det!

    Aktiviteter i stadepladsen
    Kom ned til Psykiatrifonden og  hjælp os med at sætte fokus på, hvad der skaber et uhensigtsmæssigt pres på unge! Vi sætter fokus på præstation og perfektion med twist: Vi har bygget i toilet i plexiglas – så hvad vil I skide på? Kom ned og smid det i toilettet! Og så kan du spille ’I den andens sko’ med en ven, eller lytte til en personlig fortælling på iPad om at være ung med angst. 
     

     Om os
    Psykiatrifonden er en privat, sygdomsbekæmpende organisation. Vi kæmper for, at alle mennesker skal mødes med forståelse, når de har en psykisk sygdom - eller er i risiko for at få det. Og de skal have den hjælp og rådgivning, de har brug for. I tide. Alt for mange unge oplever angst, stress eller føler et urimeligt stort pres for at præstere. Derfor har Psykiatrifonden lavet indsatsen ”Sig det højt”, som gennem en række kampagner samt workshops på gymnasier og erhvervsskoler skal nedbryde tabu og få flere til at åbne op om det, der er svært – i en tid, hvor pres, præstation og perfektion fylder. Psykiatrifonden er en sygdomsbekæmpende, humanitær organisation, der kæmper for at fremme psykisk sundhed, så alle får mulighed for at leve et godt liv – med særligt fokus på børn og unge.

    Stadeholdere til følgende sessioner
    • 15:00 - 16:00 Afslutning af Ungdommens Folkemøde
Cookies policy