• Design fremtidens klimaløsninger med Movia

    Vær med til at designe fremtidens klimaløsninger med os! I Movias stadeplads kan du blive klogere på, hvordan vi omlægger busdriften, så busserne kører på miljøvenlige drivmidler som f.eks. el. Vi har en bus med, som du kan skrive dine egne klimavisioner på. Du kan også hænge din klimavision op i et af vores birketræer. Hvis du har brug for en pause har vi et loungeområde, hvor man i strandstole kan slappe af og lade sin tlf. op eller lytte til forskellen på en elbus og en almindelig bus. Vi indretter også bussen som loungeområde, og vi glæder os til at byde jer velkommen, så vi sammen kan finde frem til fremtidens klimaløsninger!

    Aktiviteter i stadepladsen
    Vær med til at designe fremtidens klimaløsninger med os - tag din klimavision på bussen eller hæng din klimavision op i et af vores birketræer. Hvis du har brug for en pause, har vi et loungeområde, hvor man i strandstole kan slappe af og lade sin tlf. op, eller lytte til forskellen på en elbus og en almindelig bus. Vi har busbanko hver dag kl. 14, og vi glæder os til at spille med dig! Har du en drøm om at styre en bus? Sæt dig på forsædet i bussen og leg buschauffør. Vi sætter kamera og skærm op, så du kan tage en selfie.
     Om os
    Movia er Danmarks største trafikselskab med mere end 215 mio. passagerer om året på vores knap 450 buslinjer, 9 lokalbanestrækninger og fem Flextrafik-ordninger. Movia er ejet af 45 kommuner og to regioner på Sjælland. Movia arbejder for at skabe de bedst mulige rammer for unges transport. Nem adgang til ungdomsuddannelser, god information og fokus på mobilitet på tværs af transportformer er en vigtig del af løsningen. Og så arbejder Movia benhårdt på, at busserne kører på miljøvenlige drivmidler, så en tur med bussen giver et endnu større plus på klimakontoen.

    Stadeholdere til følgende sessioner
    • 14:00 - 15:00 Busbanko
      Elsker du også banko? Vi spiller banko og quizzer om busser samtidig. Vi spiller banko inde i bussen og man kan vinde fede præmier!
    • 14:00 - 15:00 Busbako
      Elsker du også banko? Vi spiller banko og quizzer om busser samtidig. Vi spiller banko inde i bussen og man kan vinde fede præmier!
      15:00 - 16:00 Afslutning af Ungdommens Folkemøde
Cookies policy