• Mino Danmark

    I Mino Danmarks telt kæmper vi imod forskelsbehandling og for etniske minoriteter i Danmark. Her kan du være med til forskellige typer af aktiviteter, som sætter fokus på myter og fordomme om minoritetsetniske danskere. Derudover er Mino Danmarks telt også teltet hvor du kan drømme om, hvordan du ville ønske samfundet vil se ud i fremtiden. Vi arbejder altså med temaer som: Mangfoldighed, medborgerskab og fællesskab. Kom og find os på plads: A37

    Aktiviteter i stadepladsen
    I Mino Danmarks telt kan du deltage i en række af forskellige aktiviteter. Blandt andet: \- Most Likely quizzen: Hvem får højest karakter, Zahra eller Anna? En quiz som tester dine fordomme. \- Mythbusters quizzen: En quiz som afliver myter om minoritetsetniske dansker. Kom og test din viden! \- Drømmetræet: Hvad ville du gøre hvis du var statsminister? Kom og skriv en seddel om hvad du ville gøre hvis du var statsminister, og hæng den på vores drømmetræ. BONUS: Kun til undervisere – kom og hør om vores nye lærerportal. Den er helt gratis og bliver løbende opdateret med relevant og spændende undervisningsmateriale.
     Om os
    Mino Danmark er en ny interesseorganisation, der varetager minoritetsetniske borgeres interesser, i Danmark. Ved at give danske minoritetsgrupper en stemme, ønsker vi at skabe et bedre og mere lige samfund. Det sker gennem kultur, uddannelse, viden og oplysning. Det er foreningens unge medlemmer, som indtager platformen, skaber handlemuligheder, og italesætter ulighed.

    Stadeholdere til følgende sessioner
    • 15:00 - 16:00 Afslutning af Ungdommens Folkemøde
Cookies policy