• Liberal Alliances Ungdom og Liberal Alliance

    Kig forbi hos Danmarks eneste borgerlige ungdomsparti, mød vores engagerede medlemmer og hør mere om kampen for et friere og rigere Danmark. Du har desuden også muligheden for at hilse på de folkevalgte politikere fra Liberal Alliance og møde vores nye politiske leder, Alex Vanopslagh. Vi glæder os til at se jer!

    Aktiviteter i stadepladsen
    .
     Om os
    I Liberal Alliances Ungdom kæmper vi den liberale værdikamp for mere frihed. Vi kæmper for mere personlig frihed og imod en alt for stor og omfattende stat. Vi ved nemlig at mennesket trives bedst i frihed, og at de bedste samfund er de frieste. Men med friheden følger naturligvis også ansvaret for eget liv og den verden vi lever i. Unge mennesker bliver ofte portrætteret som stakler og ofre, der ikke er i stand til at træffe egne, ansvarsfulde valg. Det ved vi er løgn. Derfor kæmper vi i Liberal Alliances Ungdom for et friere samfund med en langt mindre stat.

    Stadeholdere til følgende sessioner
    • 10:30 - 11:30 Unge ryger, men hvem bærer ansvaret?
      Fra 2013 til 2017 er der sket en stigning i andelen af 16-24-årige, der ryger. Og blandt de 20-24-årige er det hver femte, der ryger dagligt, men hver bærer ansvaret? Til debatten, hos Liberal Alliances Ungdom, kan du møde Tine Marie Andersen, direktør for Tobaksproducenterne, Salling Group (der står bag Føtex, Bilka og Netto) samt Kræftens Bekæmpelse.
    • 15:00 - 16:00 Afslutning af Ungdommens Folkemøde
Cookies policy