• Regnbueteltet

    I regnbueteltet vil vi i LGBT+ Ungdom og Checkpoint holde til. Checkpoint er til stede med mulighed for at blive testet for klamydia og gonorré på stedet. Testen tager 10 minutter og man får svar i løbet af dagen eller efter Ungdommens Folkemøde, afhængigt af hvad man foretrækker. Checkpoint vil være til stede med testere og læge hele dagen, begge dage. AIDS-Fondet/Checkpoint vil være behjælpelige med spørgmsål vedr seksuel sundhed. LGBT+ Ungdom vil hertil have fokus på LGBTQ+ inklusion i den danske grundskole og hvordan vi kan skabe bedre rammer for børn og unge LGBTQ+ personer generelt i Danmark. Der vil være seje normkritiske aktivister til stede, der er klar til at svare på jeres spørgmål under hele Ungdommens Folkemøde.

    Aktiviteter i stadepladsen
    Vi har sammen aktiviteten “Skammekrogen” med til folkemødet. Hensigten her er, at gøre deltagerne opmærksom på den skam man kan blive udsat for på dagligt plan, både som LGBTQ+ person, men også andre emner, som etnicitet og krop. Skammekrogen har også til hensigt at aktivere deltagerne til at tænke over hvad de gør eller kan gøre for at bekæmpe skam i samfundet.
     Om os
    LGBT+ Ungdom er en politisk organisation, der kæmper for ligestilling for børn og unge LGBTQ+ personer, der bryder med normen for køn, kønsidentiteter og seksualitet. Checkpoint er et tilbud under Aidsfondet, der tilbyder gratis test for seksuelle sygdomme, primært for LGBTQ+ personer. Her er møder man kompetente rådgivere, der har stor erfaring med at rådgive om hiv, sikker sex og andre sexsygdomme.

    Stadeholdere til følgende sessioner
    • 15:00 - 16:00 Afslutning af Ungdommens Folkemøde
Cookies policy