• Fuld af liv og Røgfri Fremtid

    I Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens stand møder du kampagnerne ´Fuld af liv’ og ’Røgfri Fremtid’. Her finder vi sammen inspiration til, hvordan vi skaber en ungdomskultur, der hverken har høje promiller eller tobak som omdrejningspunkt, men derimod ønsker at bevare energien og sætte fokus på røgfri fællesskaber. Over halvdelen af danske unge ønsker en ny alkoholkultur, hvor man drikker mindre og 8 ud af 10 unge rygere ønsker at stoppe med at ryge. Derfor bliver stadepladsen et rum, hvor du kan være med til at debattere tobaks- og alkoholkulturen, som den er i dag, og komme med indspark til, hvordan vi kan bidrage til en kultur uden rygning og hvor der drikkes mindre.

    Aktiviteter i stadepladsen
    I Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens telt kan du prøve aktiviteter, der sætter fokus på ungdommens alkoholkultur og fællesskaber uden røg. Hos ’Fuld af liv’ kan du quizze med og mod dine venner om myter og fakta om alkohol. Du kan også prøve at være på festival med Virtual Reality og du kan teste dit sweetspot og eventuelt vinde en lille præmie. Derudover står vi klar til at snakke og debattere om alkoholkulturen blandt unge i Danmark. Hos Røgfri Fremtid kan du stemme på den aktivitet, du allerhelst vil lave sammen med dine venner eller prøve lykken i Røgfri Fremtid lykkehjulet. Du kan hylde fællesskabet med dine venner med et fællesfoto, og fortælle, hvorfor I støtter op om en røgfri fremtid. Eller vise din støtte ved at få en midlertidig Røgfri Fremtid tatovering. Endelig er du meget velkommen til at komme og tage en uforpligtende snak om rygning, hvis du har nogle spørgsmål.
     Om os
    Kræftens Bekæmpelse har sammen med TrygFonden startet kampagnerne ’Fuld af liv’ og ’Røgfri Fremtid’. Kræftens Bekæmpelse har en stor viden om alkohol, tobak, sygdom og forebyggelse, og TrygFonden har i mange år arbejdet for, at danskerne kan tage ansvar for egen og andres tryghed. Vi har taget initiativ til ’Fuld af liv’ og ’Røgfri Fremtid’, fordi vi sammen kan bane vejen for en sundere alkoholkultur og et liv uden tobaksrøg for børn og unge. Gennem kampagner, events, analyser og undervisning går vi i dialog med unge såvel som forældre, lærere og beslutningstagere.

    Stadeholdere til følgende sessioner
    • 12:00 - 12:45 Kasper Gross tager en snak med Kristine Sloth, Faustix og Rebecca Charlotte Dahl om dilemmaer om alkohol og ungdomsliv
      Kom og vær med! Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens ’Fuld af liv’ kampagne inviterer til en underholdende debat om dilemmaer, der har fokus på alkohol og ungdomsliv. Komiker Kasper Gross styrer slagets gang. Debatdeltagerne er: • Kristine Sloth, YouTuber • Faustix, DJ og musikproducer • Rebecca Charlotte Dahl, YouTuber Eventen finder sted i ’Fuld af liv’s telt (A09) torsdag d. 5. september fra 12-12.45
    • 10:00 - 10:30 Kæmpe Twister dyst
      Vi udfordrer 16 friske deltagere til en kæmpe Twister dyst. Tag dine venner i hånden og vær med i spillet - deltagelse efter først-til-mølle princippet. Efter første runde står fire seje vindere tilbage, som afslutningsvis dyster mod hinanden i en finale, hvorefter der kan kåres én endelig vinder af hele dysten. Dysten finder sted foran Røgfri Fremtids telt fredag den 6. september 2019 kl.10-10:30.

      15:00 - 16:00 Afslutning af Ungdommens Folkemøde
Cookies policy