• GL - Lærerværelset

    "GL's Lærerværelse" er lærernes mødested på Ungdommens Folkemøde. ​​Vi glæder os til igen at åbne teltdørene til lærerværelset, som du finder på plads A11. På lærerværelset er der lagt op til quiz, snak og god kaffe. Lærerværelset ligger midt på festivalpladsen, og her kan du kigge forbi og mødes med kolleger, tage en snak med GL's politikere, quizze om uddannelsespolitik og få tanket op med lækker kaffe og andet godt.

    Aktiviteter i stadepladsen
    Vi glæder os til at se dig til aktiviterne i GL's lærerværelse: Lærerværelset åbner hver morgen kl. 9.00, hvor morgenkaffen serveres. Kl. 10.00 kan du møde GL's formandsskab til en dialog om arbejdsliv og gymnasieliv. Kl. 11.30 serverer vi en lille forfriskning og dialog med GL's politikere. Om torsdagen kl. 12.30 er GL selvfølgelig med i UFM' Priden. Kl. 13.15 om torsdagen og 12.30 om fredagen dyster lærere i quiz om unge og uddannelsespolitik. Kom og vind flødeboller til din klasse :-)
     Om os
    ​​​​GL - Gymnasieskolernes Lærerforening er den faglige organisation for 14.500 medlemmer. GL's medlemmer underviser ved de gymnasiale uddannelser - stx, hhx, htx, hf, vuc og eux. ​​​GL's formål er at virke til gavn for uddannelserne på det gymnasiale niveau og at varetage medlemmernes økonomiske, tjenstlige, pædagogiske og faglige interesser.

    Stadeholdere til følgende sessioner
    • 15:00 - 16:00 Afslutning af Ungdommens Folkemøde
Cookies policy